• Pregleda: 2021

Odbojkaši Spartaka otvaraju sezonu sutra na domaćem terenu

Posle više od dva meseca rada odbojkaši Spartaka spremno dočekuju početak Super lige.Sutra u Hali sportova od 19 časova dočekuju ekipu Spartaka iz Ljiga.Ove godine liga je dosta izjednačena tako da nas očekuje zanimljiva odbojkaška sezona.
Odbojkaši Spartaka otvaraju sezonu sutra na domaćem terenu

Sve je spremno za novu odbojkašku sezonu u konkurenciji odbojkaša.Igrači Spartaka na premijeri pred svojom publikom ugostiće svog imenjaka iz Ljiga.I ako u subotičkoj ekipi ima novih lica ekipa koja je uspela da izbori status superligaša ocenjuje pripremni period uspešnim tako da svi očekuju dobar start prvenstva.Pored igračkog kadra promene ima u trenerskom.Posle odlaska Gorana Ilića ekipu vodi Aleksandar Petrović koji je željan dokazivanja.

Sutrašnja utakmica se igra u Hali sportova  od 19 časova.U razgovoru sa igračima oni su optimisti kada je ova sezona u pitanju i nadaju se dobrim rezultatom.Subotičkim tim jedina je ekipa koja je u prošloj sezoni pobedila aktuelnog šampiona ali i igrala baraž utakmice da bi ostala u najelitnijem društvu.

Ekipa Spartaka poznata je po tome da dobro igra kao domaćin što je još jedan pokazatelj da u sezoni 2013/2014 ova ekipa želi da se nađe u sredini tabele.

Izvor: RTV Yueco / Autor: Darko Šćepanović

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.