Komentara: 2
Pregleda: 1426

Odbojka (Ž): Spartak savladao Klek u prvom pripremnom meču

08.09.2017. u 15:39h
Izvor: RTV Yueco
Odbojkašice Spartaka ušle su u petu nedelju priprema za novu takmičarsku sezonu u Super ligi, a još toliko ih deli do početka nove. U međuvremenu odigraće više prijateljskih mečeva.
Odbojka (Ž): Spartak savladao Klek u prvom pripremnom meču

U sklopu tog napornog trenažnog procesa, mlade Subotičanke, preksinoć su u Hali sportova odigrale prvu kontrolnu utakmicu i to protiv superligaša, ekipe Kleka iz Zrenjanina.

Iako su u proteklih mesec i po dana vredno trenirale, odbojkašice Spartaka na premijernom pripremnom meču igrale su u grču i na momente nervozno, ali su ipak uspele da trijumfuju sa 3:2.

Do početka nove prvenstvene sezone u elitnom društvu odbojkašicama Spartaka preostalo je još pet nedelja treniranja, a, posle dobro sprovedenih bazičnih priprema, Subotičankama već danas, u fiskulturnoj sali Osnovne škole Sečenji Ištvan, u 18 časova, predstoji još jedna trening utakmica i to protiv šampiona Mađarske, Bekeščabe. Nakon tog susreta, golubice će imati prilike da još bolje uigraju tim na dva prijateljska meča, a uskoro ih očekuje i učešće na tri tradicionalna turnira u zemlji.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 6 godina i 7 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 1426
Povezane teme

žok spartak

ženski odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.