Komentara: 0
Pregleda: 1491

Odbojka (Ž): Spartak poražen od Srema u Superligi, večeras protiv Inđije u Kupu

19.10.2021. u 11:53h > 14:21
Izvor: Subotica.com
Odbojkašice Spartaka poražene su u petak od Srema iz Sremske Mitrovice, a već večeras ih očekuje duel protiv Inđije u okviru osmine finala nacionalnog Kupa. Susret se igra u subotičkoj Hali sportova od 19 časova.
Odbojka (Ž): Spartak poražen od Srema u Superligi, večeras protiv Inđije u Kupu

Iako je i ove sezone cilj "golubica" opstanak u superligaškom društvu, prva tri kola nažalost nisu bila u korist tog cilja. Poslednji u nizu poraza bio je od ekipe Srema u petak, u subotičkoj Hali sportova, u pet setova.

Pobednika u superligaškom duelu odlučile su nijanse, do dva boda u ovom susretu došla je ekipa koja je manje grešila, a to su nažalost ovaj put bile gošće. Svih pet setova tesno je okončano, gošće su povele, domaće su izjednačavale, ali u odlučujućem setu nisu imale snage da naprave preokret i zabeleže pobedu. Ovako iz ovog susreta izvlače tek jedan bod.

Po poenterskom učinku u redovima Spartaka odskočila je Ivana Radonjić sa 23 poena, a naspram sebe je imala Anu Mihajlović koja je za svoj tim osvojila 21 poen.

Spartak - Srem 2:3 (21-25, 25-21, 21-25, 25-23, 12-15)

Spartak: Zucović, M. Petrović 3, Komlenović 16, A. Petrović 13, Korolija 2, Spasenić, Džaković 1, Radonjić 23, Tuševljak, Andrić 9, Baić 5, Škorić, Hadžimusović, Žigić.

Srem: Mihajlović 21, Stanojević 1, Grabić 17, Tadić, Vasić 9, Cuković, Gaćeša, Narančić, Egić, Lukić 2, Jeković, Danilović, Dragović 5, Antić, Berbatović 13.

Da ponovimo još jednom. Susret sa ekipom Inđije u Kupu je večeras od 19 časova u Hali sportova, a pošto se igra samo jedan meč i popravnog nema. Uz dobru igru "golubica" značajna bi bila i podrška sa tribina, pa eto i poziva za ljubitelje odbojke, simpatizere ŽOK "Spartak".

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1491
Povezane teme

ženski odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.