Komentara: 0
Pregleda: 1610

Odbojka (Ž): Spartak poražen od Jedinstva posle pet setova

18.01.2021. u 11:26h
Izvor: Subotica.com
Odbojkašice Spartaka u 11. kolu Superlige dočekale su u subotu Jedinstvo iz Stare Pazove i posle pet uzbudljivih setova morale da čestitaju protivnicama. U narednom kolu sledi put u Sremsku Mitrovicu.
Odbojka (Ž): Spartak poražen  od Jedinstva posle pet setova

Nastavljeno je takmičnje i u ženskom superligaškom takmičenju, a Subotičanke su u prvom ovogodišnjem duelu dočekale Jedinstvno iz Stare Pazove. "Golubice" su se borile protiv favorizovanog protivnika, ali odluka o pobedniku pala je tek u petom setu, na razliku.

Spartak je bolje otvorio meč, dobio prvu deonicu rezultatom 25-18, da bi gošće već u narednom, istim rezultatom prvo izjednačile, a onda i povele u setovima. Subotičanke se nisu predavale, velika borba je viđena u četvrtom setu, koji je, ispostavilo se, bio samo uvertira pred ono što će tek uslediti u odlučujućem setu meča, a koji su uz dovoljno odbojkaškog znanja i sreće gošće rešile u svoju korist. rezultatom 18-16.

U redovima domaćina najviše poena osvojila je Petrović (16), slede sa po 13 Lekić, Dragović i Jeković, zatim Vidojević sa 12, dok je Vrcelj dodala dva poena.

Posle 12 odigranih kola, uz jedan meč zaostatka, Subotičanke su pretposlednje sa dve pobede i 9 poraza. Lider Superlige je Ub sa maksimalnim učinkom, dok je TENT drugi sa jednim porazom.

U narednom kolu "golubice" će gostovati u Sremskoj Mitrovici.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1610
Povezane teme

odbojka

ženska odbojka

ženski odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.