Komentara: 0
Pregleda: 1113

Odbojka: Vojvodina ponovo maksimalna protiv Spartaka

16.12.2017. u 12:03h
Izvor: Subotica.com
Odbojkaši Spartaka još jednom su poraženi od Vojvodine sa 3:0, ovaj put na svom terenu u Subotici. Ekipa Igora Žakića pokušavala je da parira sve boljim Novosađanima, ali nažalost poraz je bio neizbežan.
Odbojka: Vojvodina ponovo maksimalna protiv Spartaka

U 10. kolu Superlige sinoć su se u Subotici sastali Spartak i Vojvodina. Novosađani su u dosadašnjem delu šampionata poklekli samo protiv lidera Novog Pazara, pa su tako "lale" bile apsolutni favorit povratniku u elitni rang. Ove dve ekipe sastale su se i u 1. kolu, u Novom Sad, a Vojvodina je i tada bila ubedljiva.

Subotičani su se dobro držali u prvih desetak poena, a onda Vojvodina preuzima Vođstvo i sigurnom igrom gradi prednost za osvajanje prvog seta. Slično je počelo i u drugom setu, Vojvodina je pretila da se odlepi, ali "golubovi" su odbili taj napad, uhvatili priključak i uspešno pratili Novosađane do same završnice, ali nisu imali snage da načine preokret i učine ovaj meč još zanimljivijim. Pri rezultatu 22:23 za Vojvodinu, crveno beli su vezali dva poena i došli do odlučujućeg poena seta, za 0:2

Na startu trećeg seta "lale" su napravile značajnu prednost, a Spartaku je jedino preostalo da pokuša da sustigne i eventualno produži meč, ali iskusnija ekipa Vojvodine nije dozvolila bilo kakvo iznenađenje, te je rutinski došla i do trećeg seta za maksimalnu pobedu.

Spartak - Vojvodina 0:3 (17:25, 22:25, 18:25)

Spartak: Milović (L), Arsenoski 1, Jungić 9, Veselinović, Peić (L), Seizović, Eremić 10, Kovačević 4 (2 blk), Rajković, Kecman 7, Tumbas 3, Sinđelić 2.

Vojvodina: Simić 2, Vučićević 13, Bajandić, Stevanović 7, Đorđević, Vemić 10, Kujundžić, Peković, Mehić 17, Todorović 1, Rudić, Perić

Posle 10 kola Spartak ima po pet pobeda i poraza.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1113
Povezane teme

odbojka

odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.