Komentara: 1
Pregleda: 1940

Odbojka: Spartak večeras u borbi za produžetak plejof serije

16.04.2019. u 15:41h
Izvor: Subotica.com
Odbojkaši Spartaka odigrali su tri krajnje neizvesna meča u nizu, dva u pet setova su izgubili, a poslednji, u Beogradu, dobili sa 3-1, i večeras će pokušati pred svojim navijačima da produže polufinalnu seriju i odvedu u peti meč.
Odbojka: Spartak večeras u borbi za produžetak plejof serije

Ekipa Igora Žakića silno je motivisana za večerašnji meč i pokazala je, posebno u ovim pulfialim duelima sa Crvenom zvezdom, da ima neophodan kvalitet da se bori za naslov šampiona Srbije. Duel protiv Beograđana ušao je u četvri meč, a Subotičani veruju da će odluka o pobedniku ovog duela pasti u Beogradu, u petak. Preduslov za tako nešto mora da bude pobeda "golubova" u duelu koji se igra večeras od 18 časova u subotičkoj Hali sporotova.

Atmosfera na mečevima muške odbojkaške ekipe uvek je bila na nivou i momci cu uvek pokazivali maksimalno htenje i zalaganje da "odbrane" svoj teren i da ostave što bolji utisak, pogotovo protiv favorita na papiru. Takav favorit je bila i Crvena zvezda, ali Subotičani su pokazali da se i na severu Bačke  igra odlična odbojka, i da bi ove sezone finalni meč mogao da se igra na severu Srbije, s obzirom da je Vojvodina više nego ubedljivo sa 3-0 u seriji savladala Mladi radnik i čeka protivnika za odlučujuću šampionsku seriju.

- Imali smo vrlo težak meč u Beogradu, uopšte svi mečevi sa Zvezdom u ovoj polufinalnoj seriji bili su na jednu loptu, mogli bi reći da smo ovaj put mi imali više sreće i neke teške situacije rešavali smo u svoju korist. Sve utakmice su bile teške, očekujem da će takva biti i večerašnja, ali ipak se nadamo da ćemo mi slaviti - rekao je Branislav Seizović, prvotimac Spartaka - Pozvao bih naše navijače i sve ljubitelje odbojke u Subotici da dođu večeras u Halu sportova i budu naš igrač više.

Utorak, 16. april od 18 časova u Hali sportova - budite Spartakov vetar u leđa, snaga za novi podvig i energija za visok let. Dođite i podržite "golubove" protiv Crvene zvezde!

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 1 nedelju
Komentara: 1
Pregleda: 1940
Povezane teme

odbojka

odbojkaški klub spartak

odbojkaški klub crvena zvezda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.