Komentara: 0
Pregleda: 1837

Odbojka: Spartak večeras dočekuje Jedinstvo

09.02.2018. u 12:56h
Izvor: Subotica.com
U 16. kolu Superlige za žene, u petak u Subotici se sastaju Spartak i Jedinstvo. Biće ovo duel dve ekipe koji neće ništa značajno odlučivati, pa se samim time i očekuje otvoren meč i dobra odbojka dve ekipe iz gornjeg dela tabele.
Odbojka: Spartak večeras dočekuje Jedinstvo

Posle relativno lošeg izdanja u prvom delu sezone odbojkašice Spartaka su u 2018. godini zaigrale odlično, vezale četiri pobede i iz donjeg dela tabele naglo skočile na poziciju broj 5, koju će kako stvoje stvari i zadržati do početka plejofa, od kojeg ih dele još samo tri kola.

Večeras će "golubice" za protivnice imati Jedinstvo iz Stare Pazove, koje takođe teško mogu da izgube svoju 4. poziciju, tako da se može očekivati jedan otvoreni superligaški duel, što svakako za ljubitelje odbojke može i da nagovesti lepu odbojku.

U najavi ovog duela za RTV Yueco govorili su odbojkašica Stanija Vučković i prvi trener Vladimir Kapriš.

- Ekipa Jedinstva je neugodan riaval za nas ali potrudićemo se da zadržimo peto mesto i na taj način produžimo seriju pobeda. Od početak drugog dela sezone hemija među igračicama je mnogo bolja, a to smo pokazali na terenu nizom pobeda, te se nadamo da će to isto biti presudno u narednoj pobedi. - kaže Vučković

Odbojka: Spartak večeras dočekuje Jedinstvo

Prvi trener ekipe očekuje čvrst duel, bez obzira na neke kalkulacije zbog aktuelnog stanja na tabeli i najavljuje da će njegova ekipa pokušati da nastavi pobednički niz.

- Odigrali smo četiri utakmice u 2018. godini i sve smo rešili u našu korist, sledeći rival nam je ekipa Jedinstva iz Stare Pazove, koja će verovatno da nam bude i protivniku četvrtfinalu plejofa. Moramo da odigramo dobru i čvrstu ustakmicu, oni su dobar protivnik, kompaktna ekipa, ali probaćemo da nastavimo naš niz i da se što bolje pripremimo za plejof. - kaže Kapriš

Odbojka: Spartak večeras dočekuje Jedinstvo

Duel Spartaka i jedinstva igra se večeras (petak) od 19 časova, a ulaz je, kao i svih ovih godina unazad, besplatan.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1837
Povezane teme

hala sportova

ženska odbojka

ženski odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.