Komentara: 2
Pregleda: 1999

Odbojka: Spartak uigrava ekipu pred start nove sezone

16.09.2019. u 15:24h
Izvor: Subotica.com
Do početka nove sezone u elitnom rangu odbojkaša u Srbiji ostale su manje od tri sedmice, a subotički superligaš u jeku priprema formira tim i tehnički se priprema za nove izazove. Superliga počinje 4. oktobra.
Odbojka: Spartak uigrava ekipu pred start nove sezone

U sklopu priprema za novu sezonu odbojkaši Sprtaka odigrali su nekoliko pripremnih utakmica među kojima se izdavaju tromeč protiv Kečkemeta (dva poraza i pobeda) i trijumf protiv beogradksog Partizana u pet setova.

Do početka nove sezone, koja startuje 4. oktobra, Subotičani će u sklopu priprema nastupiti na jakom međunarodnom turniru u Brčkom (Republika Srpska) na kojem će nastupiti i zagrebačka Mladost, slovenačka ekipa "Salonit Anhovo" i domaćin "Mladost" iz Brčkog.

Pored starih, dobro znanih imena ljubiteljima odbojke u Subotici, kao što su Nemanja Jungić (kapiten), Miljan Milović, Aleksandar Tumbas, Dario Peić, Aleksandar Veselinović, Miloš Arsenoski, Branislav Seizović, Stefan Dulić i Aleksandar Simić, seniorsku ekipu od ove sezone čine i novi igrači Aleksandar Nedeljković (srednji bloker), Nikola Tonić (dizač), Marko Radosavljević (primač)  i Aleksa Nestorović  (primač).

Iz kluba navode da je Igora Žakić, prvi trener suotičkog superligaša, zbog obaveza prema reprezentaciji tokom leta pripremu za novu sezonu prepustio pomoćnim trenerima Stefanu Lakoviću  i  Urošu Kecmanu, koji je na kraju takmičarske sezone, posle 18 godina, završio igračku karijeru.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 6 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 1999
Povezane teme

odbojka

odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.