Komentara: 0
Pregleda: 1281

Odbojka: Spartak u pet setova savladao Novi Pazar

14.01.2018. u 13:23h
Izvor: Subotica.com
Odličan meč u nastavku sezone pružile su ekipe Spartaka i Novog Pazara. Posle gotovo 2,5 časa velike borbe Spartak je pobedio sa 3:2 i obradovao vernu publiku.
Odbojka: Spartak u pet setova savladao Novi Pazar

Prvi set protekao je u rezultatski ujednačenoj borbi, ali u samoj završnici bolje su se našli gosti i poveli sa 0:1. U drugom setu Spartak je od prvog poena preuzeo inicjativu, održavao minimalnu prednost koju je lako sačuvao do odlučujućeg poena seta za 1:1.

Dinamičan susret, prepun uzbuđenja i neizvesnosti nastavio se i u trećem setu. Gosti su većim delom meča imali prednost, ali Spartak se nije predavao, glasna podrška sa tribina nosila je "golubove" i davala im snagu da još više polete, ali pitao se i Novi Pazar. Tek u samoj završnici Subotičani hvataju poslednji priključak u setu, bilo je 23:23, ali ekipa Igora Žakića morala je da osvoji još 10 poena da bi bila nagrađena njihova energija i veliko htenje koje su prikazali. Ovaj treći set pripao je Spartaku za preokret 2:1

Posle iscrpljujućeg trećeg seta prvi su na noge stali igrači Novog Pazara, relativno lako su došli do prilike da se u odlučujućem setu bore za nastavak serije nepobedivosti u aktuelnoj sezoni.

Neizvesnost se nastavila i u petom setu setu. Obe ekipe motivisane i raspoložene za igru, iako vidno iscrpljene borile su se snažno za svaki poen.  Poveli su Pazarci sa 3:1, ali Subotičani su se brzo vratili u meč, a prvu set loptu su imali pri rezultatu 14:12. U petom setu "golubovi" su do velike pobede došli tek iz petog pokušaja, nakon čega je usledilo veliko slavlje

Spartak - Novi Pazar 3:2 (21:25, 25:20, 33:31, 13:25, 17:15)

Spartak: Milović (L), Arsenoski, Jungić 22, Veselinović, Peić (L), Seizović, Eremić 19, Kovačević 13, Rajković 1, Kecman 12, Tumbas, Sinđelić 7.

Novi Pazar: Vukašinović 17, Sretenović, Polomac 10, Daca 2, Bekrić, Zuković (L), Božović, Radosavljević 27, Simić, Vilimanović 2, Prušević, Hamzagić 27.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1281
Povezane teme

odbojka

odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.