Komentara: 0
Pregleda: 2553
Foto

Odbojka: Spartak savladao Partizan (3-0)

30.11.2019. u 12:20h
Izvor: Subotica.com
Odbojkaši Spartaka savladali su sinoć, u Subotici, u okviru 9. kola Superlige, beogradski Partizan, sa sigurnih 3-0. U utorak se igra revanš meč četvrtfinala Kupa, kada u Suboticu dolazi Niš. Nastavak Superlige je 6. decembra kada je Spartak domaćin Ribnici.
Odbojka: Spartak savladao Partizan (3-0)

Subotički superligaš pobedom nad Partizanom, prekinuo je seriju od tri poraza (dva u prvenstvu i jedan u Kupu) i u pozitivnoj atmosferi dočekuje revanš meč četvrtfinala nacionalnog Kupa protiv Niša.

Ljubitelji odbojke u Subotici gledali su sinoć zanimljiv, atraktivan i nadasve neizvestan superligaški meč. Iako je domaćin slavio sa 3-0, Beograđani su pružili korektnu partiju i značajno otežali napore Subotičana da dođu do nova tri boda.

U prvom setu Partizan je kontrolisao rezultat, bio većim delom u prednosti sa maksimalnih dva poena, ali u samoj završnici Spartak je prelomio, preokrenuo i poveo sa 1-0. U nastavku slična priča, egal meč se nastavio, igra se poen za poen, ali bolju završnicu opet je imao Spartak za 2-0 u setovima. Velika borba bila je bukvalno do poslednjeg poena i ispostavilo se trećeg seta kojim je završen meč.

Odbojka: Spartak savladao Partizan (3-0)

Spartak - Partizan 3:0
(25-21, 25-21, 25-22)

Kod Spartaka najviše poena je osvojio Jungić (14), odmah iza njega bio je Radosavljević (12), Nedeljković je dodao 9, Seizović 6,Tumbas 4, Nestorović 3, a Arsenoski 2. Kod gostiju sa trinaest poena jedini dvocifren bio je Marko Nikolić.

Za razliku od stratega Partizana koji nije bio zadovoljan izdanjem svoje ekipe, prvi čovek struke Spartaka mogao je, iz više razloga, da bude mnogo zadovoljniji. Veselinović zbog viroze nije bio na terenu, ali njegovi saigrači su učinili dovoljno da sva tri boda ostanu u Subotici.

Odbojka: Spartak savladao Partizan (3-0)

- Čestitam mojim momcima na pobedi, Partizanu na fer i korektnoj borbi. Koliko smo zasluženo pobedili i smatram i da smo imali određenu sportsku sreću, pogotovo u trećem setu. Čestitam momcima na karakteru - rekao je Žakić - Iza nas je loš period i treninga i utakmica, trebalo nam je ovo, kao neka inekcija dobre energije. Za manje od 7 dana očekuju nas dva meča, srećom oba igramo kod kuće i gledaćemo da iz oba izađemo kao pobednici. Nadamo se kontinuitetu dobrih rezultata, u nastavku sezone.

"Golubovi" neće imati mnogo vremena za pripremu sledećeg meča s obzirom da će u utorak dočekati Niš u revanšu Kupa, a već u petak ugostiti Ribnicu. Subotičani su u Nišu, u prvom meču, izgubili sa 3-1, pa im je potrebna ili pobeda 3-0, ili u slučaju trijumfa rezultatom 3-1 da imaju bolji poen količnik.

Izvor: Subotica.com
Odbojka: Spartak - Partizan Odbojka: Spartak - Partizan Odbojka: Spartak - Partizan Odbojka: Spartak - Partizan Odbojka: Spartak - Partizan Odbojka: Spartak - Partizan Odbojka: Spartak - Partizan Odbojka: Spartak - Partizan
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 4 godine i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2553

Povezana vest

Povezane teme

odbojka

odbojkaški klub spartak

igor žakić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.