Komentara: 0
Pregleda: 1463

Odbojka: Spartak poražen u Nišu u prvom meču četvrtfinala nacionalnog Kupa

21.11.2019. u 12:17h
Izvor: Subotica.com
U prvom meču četvrtfinala Kupa Srbije Spartak je poražen u Nišu od istoimene ekipe sa 3-0. Revanš je zakazan za 4. decembar u Subotici.
Odbojka: Spartak poražen u Nišu u prvom meču četvrtfinala nacionalnog Kupa

Nišlije su bile bolje od Subotičana po drugi put u nepunih 5 dana. Posle trijumfa u Subotici u prvenstvenom duelu (1-3), ekipa Niša bila je još ubedljivija u prvom meču Kupa tako što je pred svojim navijačima slavila sa 3-0, po setovima 25:21, 25:23, 25:17.

Kod Spartaka najefikasnij je bio Jungić sa 13 osvojenih poena, Radosavljević je dodao 7, Tumbas i Nedeljković su došli do 6 poena, Veselinović se zaustavio na broju 4, Seizović i Simić su upisali po dva poena, a Arsenoski je imao jednu uspešnu egzekuciju.

U četvrtfinalu i polufinalu se igraju po dve utakmice, u nastavak najmasovnijeg takmičenja ide ekipa koja ostvari dve pobede ili koja iz dve utakmice ima bolji set količnik, u slučaju da svaka od ekipa ima po pobedu. Revanš mečevi igraju se 4. decembra.

Pored Nišlija pobede u prvim mečevima ostvarili su i Crvena zvezda protiv Partizana (2:3), Novi Pazar protiv Mladog radnika (3:1), dok je duel između Vojvodine i kragujevačkog Radničkog odložen zbog evropskih obaveza Novosađana.

Takmičenje u Superligi nastavlja se već za vikend, a Spartak u subotu gostuje Radničkom u Kragujevcu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1463
Povezane teme

odbojka

odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.