Komentara: 5
Pregleda: 2562
Foto

Odbojka: Spartak "razmontirao" Vojvodinu u trećem meču - nastavlja se borba za titulu!

14.04.2022. u 11:42h > 15.04.2022. u 12:58h
Izvor: Odbojkaški savez Srbije
Odbojkaši Spartaka savladali su Vojvodinu maksimalnim rezultatom. Subotičani su sinoć u trećem meču finala plejofa, pred svojom publikom, pobedili aktuelnog šampiona. Imao je Spartak ogromnu podršku sa tribina, vatreni navijači su napravili sjajnu atmosferu koja je odvela "golubove" u četvrtu utakmicu finalne serije plejofa.
Odbojka: Spartak "razmontirao" Vojvodinu u trećem meču - nastavlja se borba za titulu!

Ušli su Subotičani dosta bolje u ovaj duel. Vodili su od samog početka prvog seta, a Vojvodina je pokušavala da dođe do izjednačenja, ali bezuspešno. Stao je na servis Musa Kone i Spartak je napravio četiri uzastopna poena, a vođstvo im je poraslo na 17:11. Nastavila je domaća ekipa sa sjajnom igrom, održavali su stečenu prednost i tako stigli do četiri set lopte. Poenom iz napada Žugića poveli su sa 1:0.

Odbojka: Spartak "razmontirao" Vojvodinu u trećem meču - nastavlja se borba za titulu!Odbojka: Spartak "razmontirao" Vojvodinu u trećem meču - nastavlja se borba za titulu!

AUTOBUS ZA NAVIJAČE - Grad Subotica je obezbedio besplatan autobus za Subotičane koji žele uživo da bodre odbojkaše Spartaka, a koji će, na dan utakmice, krenuti za Novi Sad u 17:30 časova ispred Hale sportova - javljaju iz Kabineta gradonačelnika.  Prvi čovek grad pozvao je sve ljubitelje odbojke da iskoriste ovu priliku i daju snažnu podršku plavo-belima u Novom Sadu, kako bi došli i do petog meča, čiji bi domaćin bio naš grad, pa bi se o šampionskoj tituli odlučivalo u Subotici.

15.april, 10:58h - Autobusi sa podrškom su popunjeni. Spartak će imati snažnu podršku u Novom Sadu! Iz Subotice kreću tri puna autobusa!

Krenula je ekipa koju predvodi Ivica Jevtić oštro i u drugom periodu. Poveli su sa 5:1, pa 8:5. Međutim, nisu dozvolili Novosađani da protivnička ekipa dođe do još veće prednosti, već su poravnali rezultat na 10:10.  Uspeli su da poremete igru domaćina i sa nekoliko njihovih grešaka, Vojvodina je prvi put povela na utakmici. Ipak, nisu se predali Subotičani i još jednom je rezultat bio izjednačen. Usledila je igra poen za poen, ali su popularni golubovi napravili seriju poena, nakon sjajne igre u bloku, a još bolje u napadu. Došli su do četiri set lopte, smanjio je kapiten Vojvodine na dve set lopte nakon dobrih servisa, ali to nije bilo dovoljno i Spartak je duplirao svoju prednost.

Odlučan je bio Spartak da završi meč u tri seta. Još jednom je prednost bila na njihovoj strani od početka, krenuli su sa 7:1, pa 11:4. Nastavili su Subotičani da ređaju poene, bili su vrlo raspoloženi i skoro bez greške. Nisu dozvolili nijednog trenutka da se protivnik vrati u set, već im se vođstvo samo povećavalo. Nije imala rešenje Vojvodina, a ekipa Spartaka je brzo došla do velikh devet meč lopti. Tačku na ovu utakmicu stavio je srednji bloker Spartaka, Marko Lečić, poenom iz napada i time obezbedio svom timu četvrti meč u finalnoj seriji plejofa.

Odbojka: Spartak "razmontirao" Vojvodinu u trećem meču - nastavlja se borba za titulu!

Spartak - Vojvodina 3:0
(25:20, 25:22 i 25:17)

Spartak: Milović, Marković, Jungić, Tomčić, Peić, Lečić 4, Vulikić 3, Nestorović, Kan 21, Dulić, Kone 13, Pavlović 2, Žugić 4, Tumbas.

Vojvodina: Simić 6, Čubrilo L, Bajandić 5, Vujović, Negić, Rudić 1, Čubrilo N, Mišković, Baranek 6, Kopitić, Vilimanović 5, Parapunov 15, Mehić, Bošnjak.

Odbojka: Spartak "razmontirao" Vojvodinu u trećem meču - nastavlja se borba za titulu!Trener Spartaka, Ivica Jevtić, izjavio je da se nada da ovo nije kraj i da će njegova ekipa nastaviti sa dobrom igrom.

- Volja i želja je presudila današnjoj pobedi. Izdvojio bih našu energiju koju imamo od početka sezone, takođe našu divnu publiku koju retko ko ima. Od početka prventsva navijači nas prate, a sad su pokazali da i zaslužuju pobedu u ovom finalu. Darovali smo im trijumf i nadam se da tome nije kraj - zaključio je Jevtić.

Odbojka: Spartak "razmontirao" Vojvodinu u trećem meču - nastavlja se borba za titulu!

Srednji bloker Spartaka, Marko Lečić, zahvalio se svima, a posebno svojoj ekipi. Takođe je uputio i čestitke protivničkom timu na fer i poštenoj igri.

- Imali smo danas hrabrost, volju i želju. Takođe i osveta u nekom smislu, zato što smo izgubili svaku utakmicu od njih. Mislim da je ovo pobeda za nas, za stručni štab, za sve navijače ovde. Vidimo se u Novom Sadu - rekao je Lečić.

Četvrti meč plejofa igra se u nedelju u Novom Sadu, a nadamo se i peti u Subotici tri dana kasnije.

Izvor: Odbojkaški savez Srbije
Odbojka: Spartak - Vojvodina (3. meč finala plejofa) Odbojka: Spartak - Vojvodina (3. meč finala plejofa) Odbojka: Spartak - Vojvodina (3. meč finala plejofa) Odbojka: Spartak - Vojvodina (3. meč finala plejofa) Odbojka: Spartak - Vojvodina (3. meč finala plejofa) Odbojka: Spartak - Vojvodina (3. meč finala plejofa) Odbojka: Spartak - Vojvodina (3. meč finala plejofa) Odbojka: Spartak - Vojvodina (3. meč finala plejofa)
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 2 godine i 3 nedelje
Komentara: 5
Pregleda: 2562

Povezana vest

Povezane teme

odbojka

odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.