Komentara: 4
Pregleda: 1446

Odbojka: Od 17 časova treći meč finalne serije - pada odluka o šampionu ili o produžetku velike borbe

13.04.2022. u 12:18h
Izvor: Subotica.com
Svakako odlučujući meč večeras pred odbojkašima Spartaka i Vojvodine, meč od izuzetnog značaja, susret koji ili donosi titulu Vojvodini , ili produžava seriju i nadu Spartaka da može do najvrednijeg pehara u srpskom elitnom rangu. Hala sportova - 17 časova.
Odbojka: Od 17 časova treći meč finalne serije - pada odluka o šampionu ili o produžetku velike borbe
Foto: Ilustracija, arhiva

Pred odbojkašima Spartaka izuzetan je izazov. Šampion Vojvodina dolazi sa velikom prednošću, imaju brejk iz Subotice na startu finalne serije, pa posle u Novom Sadu u maratonskih pet setova. Subotičani su u svom istorijskom finalu posle 47 godina, pokazali su da imaju znanje, sportsku drskost i motive da svom snagom udare na šampiona.

Prethodna dva susreta praštala su od sportskog naboja, dinamične odbojke, borbe do poslednjeg atoma snage. Meč u Subotici pred prepunim tribinama velike sale, podsetio je na neke slavne dane subotičkog sporta, kada su protivnici drhtali pred subotitičkim tima, u vreloj atmosferi subotičke Hale.

I meč u Novom Sadu odlučile su nijanse - sportska sreća i znanje, dve izuzetno borbene ekipe. Novosađani titulu imaju priliku da "overe" večeras u Subotici, ali nema sumnje da će naspram sebe imati vrlo motivisanog protivnika, publiku koja će frenetično navijati za domaći tim.

Očekuje se da ljubitelji odbojke i večeras (od 17 časova) budu vetar u leđa hrabrim Spartakovcima, zato ko god bude mogao i više je nego dobrodošao da bude deo Spartakove istorije, u nadi da će se igrati još tri meča, što bi značilo da se u Subotici za desetak dana odlučuje o šampionu Srbije!

"Golubovi" - srce na teren!

Znamo da možete, znamo da želite!

Idemo u produžetak serije!

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 1 mesec
Komentara: 4
Pregleda: 1446

Povezane vesti

Povezane teme

odbojka

odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.