Komentara: 0
Pregleda: 1335

Odbojka: Revanš meč Kupa Srbije, Spartak večeras dočekuje Niš

03.12.2019. u 09:55h
Izvor: Subotica.com
Odbojkaši Spartaka igraju večeras revanš meč četvrtfinala Kupa Srbije. U prvom susretu bilo je 3-0 za Nišlije, tako da "golubovima" treba pobeda 3-0 uz bolji poen količnik. Duel u subotičkoj Hali sportova počinje u 19 časova.
Odbojka: Revanš meč Kupa Srbije, Spartak večeras dočekuje Niš

Danas i sutra igraju se revanš mečevi četvrtfinala nacionalnog Kupa. Pored večerašnjeg meča u Subotici u kojem Spartak dočekuje Niš, u Beogradu se igra još duel "večitih". U sredu će se sastati Mladi Radnik i Novi Pazar, dok oba duela Vojvodine i Radničkog iz Kragujevca biti odigrani naknadno, zbog obaveza Novosađana u Ligi šampiona.

Subotičanima sigurno najzanimljiviji duel igra se večeras u Hali sportova gde Spartaka dočekuje ekipu Niša. "Golubovi" su nakon dugog putovanja u Nišu odigrali van svojih mogućnosti, izgubili sa 3-0 (25:21, 25:23, 25:17), ali večeras imaju prilike da se pokažu u boljem svetlu i da posle prvenstvene pobede nad Partizanom nastavi u pobedničkom ritmu, obezbedi prolaz u nastavak Kup takmičenja i produži dobru atmosferu u superligaškim okršajima.

Odbojka: Revanš meč Kupa Srbije, Spartak večeras dočekuje Niš

Iz Kluba pozivaju navijače i simpatizere da pruže večeras podršku srčanoj ekipi Spartaka i daju vetar u leđa za veliki preokret i ostvarenje cilja - plasman u polufinale. Subotičanima je potrebna pobeda od 3-0 uz bolji poen količnik.

Meč između Spartaka i Niša igra se večeras od 19 časova, ulaz je besplatan, a podrška dobrodošla.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1335
Povezane teme

odbojka

odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.