Komentara: 0
Pregleda: 919

Odbojka: Muška ekipa Spartaka večeras dočekuje Takovo, devojke sutra gostuju Jedinstvu

20.01.2023. u 10:58h
Izvor: Subotica.com
Muški odbojkaški klub "Spartak" večeras od 19 časova dočekaće Takovo, dok će "golubice" u subotu na megdan lideru Superlige - Jedinstvu.
Odbojka: Muška ekipa Spartaka večeras dočekuje Takovo, devojke sutra gostuju Jedinstvu

Mečevima 13. kola superligaši za vikend nastavljaju prevenstvo. Muški odbojkaški klub "Spartak" večeras od 19 časova dočekuje ekipu Takova. Posle četiri vezana trijumfa poslednji meč u godini za nama Subotičani su izgubili su od Radničkog u Kragujevcu.

Duel protiv ekipe iz Gornjeg Milanovca biće prilika da se Sparak vrati na pobednički kolosek pre naredne duele u kojima će se za važne bodove boriti sa ekipama iz gornjeg dela tabele kao što su Vojvodina, Rinic, Mladi radnik, ali i uvek nezgodno Jedinstvo.

Takođe prvom meču u tekućoj godini, odbojkašice Spartaka imaće izuzetno težak ispit u Staroj Pazovi protiv Jedinstva, protiv ekipe koja ove sezone nije okusila gorčinu poraza. Podsetimo ova dva rivala su se ove sezone susrela u 2. kolu, tada su Pazovčanke u Subotici bile vrlo ubedljive. U međuvremenu Subotičanke su počele da beleže mnogo bolje rezultate i trenutno su u seriji od 5 pobeda.

Duel u Staroj Pazovi igra se u subotu od 19 časova i biće prenošen onlajn.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 919
Povezane teme

odbojkaški klub spartak

ženski odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.