Komentara: 0
Pregleda: 891

Odbojka: "Golubice" poražene u Beogradu od Vizure (3:1)

28.10.2019. u 10:46h
Izvor: Subotica.com
Posle pobede nad Crvenom zvezdu na premijeri sezone, izabranice Arsenija Protića nanizale su tri superligaška poraza. Spartak je u subotu u Beogradu izgubio od Vizure sa 3:1.
Odbojka: "Golubice" poražene u Beogradu od Vizure (3:1)

Mlada ekipa iz Subotice pokušava da se konsoliduje i uđe u bolji ritam koji će donositi i bolje rezultate. Mladost i neiskustvo su i dalje veliki problem za "golubice", što će značajno uticati na jedan od ovosezonskih ciljeva kluba, a to je opstanak u superligaškom društvu.

Nakon laganog trijumfa u Kupu, Subotičanke su prilično ubedljivo izgubile od ekipe sa kojom dele donji deo tabele. Posle prednosti Vizure od 2:0 (25:14 i 25:15), neke naznake oporavka Spartak je pokazao u trećem setu koji je dobio sa 25:16, ali to je nažalost bio samo kratak bljesak koji je kratkotrajno produžio nade u bolji epilog meča, što se tiče subotičke ekipe. Beograđanke su u četvrtom bile još ubedljivije (25:10) za konačan trijumf - 3:1.

Posle četiri odigrana meča u novoj sezoni Spartak zauzima osmo mesto.

U petom kolu Superlige u Suboticu dolazi lider TENT, koji za sada, uz Jedinstvo, nije okusio gorčinu poraza. Biće ovo novi test za mlađane "golubice", bez obzira što tradicija govori da su mnogi favoriti u Subotici gubili bodove. Ipak, velika je prednost kada ne postoji pritisak imaperativa pobede, nadamo se da će to Subotičanke znati da iskoriste, pre svega borbenošću, jer onda niko ništa ne može da im zameri.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 891
Povezane teme

ženski odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.