Komentara: 1
Pregleda: 723

Odbojka: "Golubice" poražene od Uba (3:1), u petak dočekuju prvoplasirano Jedinstvo

26.10.2021. u 12:15h
Izvor: Subotica.com
Poraz Spartaka u 4. kolu Superlige za žene od Uba (3:1). U petak od 19 časova "golubice" pred domaćom publikom igraju protiv Jedinstva.
Odbojka: "Golubice" poražene od Uba (3:1), u petak dočekuju prvoplasirano Jedinstvo
Foto: Arhiva, 2021

Odbojkašice Spartaka upisale su za vikend i četvrti poraz u sezoni nakon gostovanja u Ubu, protiv istoimene ekipe. Prva dva seta domaće su dobile ubedljivo, u trećem je Spartak pokazao mišiće, uz pomoć Uba koji je smanjio brzinu, ali nažalost i u četvrtom setu preslikana situacija prva dva za ubedljiv trijumf Uba - 3:1.

U redovima Spartaka Radonjić je osvojila 16 poena, Andrić još 9, po 5 su dodale Korolija i Matea Petrović, po tri Baić i Tuševljak, dok je Aleksandra petrović stala na jednom osvojenom poenu.

Ove dve ekipe će se sastati i u okviru četvrtfinala Kupa Srbije, a ti dueli su zakazani za 9. i 17. novembar, prvo u Subotici.

U međuvremenu Spartak nastavlja superligašku avanturu. U petak (19h) u Suboticu dolazi lider elitnog ranga i jedan od favorita za osvajanje titule - Jedinstvo. "Golubice" bi mogle da  odigraju rasterećeno i bez imperativa ostvarivanja velikog iznenađenja pokažu kvalitete, bez obzira na rezultate do sada ostvarene u sezoni.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 5 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 723
Povezane teme

ženski odbojkaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.