Komentara: 0
Pregleda: 4192

Odabir radnika za rad u subotičkom Metrou

15.06.2010. u 16:14h
Izvor: RTV
<p>Subotička filijala Nacionalne službe za zapo&scaron;ljavanje odmah po otpočinjanju izgradnje marketa "Cash and carry" otpočela je selekciju kandidata koji će biti zaposleni u ovom trgovinskom lancu.</p>
Odabir radnika za rad u subotičkom Metrou

Do oktobra, kada tržni centar nemačkog lanca Metro treba da bude otvoren, većina od 160 radnika proći će obuku kako bi se što bolje osposobila za rad u ovom objektu.

U subotičkoj Nacionalnoj službi za zapošljavanje kažu da će za ovaj posao biti odabrane osobe sa evidencije Nacionalne službe za zapošljavanje kroz program zapošljavanja Ministarstva za ekonomski i regionalni razvoj i Sekretarijata za rad, zapošljavanje i ravnopravnost polova.

Pored radnika, koji će raditi u ovom distributivnom centru, posao će naći indirektno još 100 domaćih proizvođača i 18 individualnih poljoprivrednih proizvođača sa područja Subotice, čiji će se proizvodi naći među 20.000 artikala u rafovima ove trgovinske kuće, rekla je u razgovoru za Tanjug predsednica Upravnog odbora "Metroa" Veronika Punčeva.

 

Izvor: RTV
Postavljeno pre 13 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 4192
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.