• Pregleda: 6725

Od sutra gužve na graničnim prelazima

Od sutra popodne očekuju se gužve na graničnim prelazima, a naročito Horgoš. Pošto ove godine isti dan se slave uskršnji praznici po julijanskom i gregorijanskom kalendaru očekuje se da promet putnika i prevoznih sredstava bude veći u odnosu na predhodne godine kada to nije bio slučaj.
Od sutra gužve na graničnim prelazima

Od decembra prošle godine do marta ove na svim graničnim prelazima pod ingirencijom Regionalnog cventra Granične policije Subotica bilo je preko 2,8 miliona putnika. Najveći intezitet saobraćaja i promet putnika je na graničnim prelazima između Srbije i Republike Mađarske na ulazu u našu zemlju očekuje se i u petak ujutro, a na izlazu iz zemlje u ponedeljak.

Kao i ranijih godina apeluje se na putnike da koriste alternativne pravce poput graničnog prelaza Đala, Bajmok i Bački Vinogradi koji rade od 7 do 19 časova i Kelebija i Bački Breg koji rade 24 časa.

Izvor: RTV Yueco / Autor: Sandra Iršević

povezane teme

1
Seka Odgovori
Na prelazu Horgos na madjarskoj granici 18.04.2014.god u trideset minuta posle ponoci bilo je tridesetak autobusa.Granicu smo presli u deset casova pre podne.Oko 50 autobosa je cekalo prelazak.U toku noci niko nije presao granicu,tek u 7 ujutro poceli su sa radom Madjari.Sramota!!!!!
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.