Komentara: 17
Pregleda: 7651
Foto

Od nesavesnih vozača vozilo za saobraćajnu policiju

08.10.2021. u 15:17h
Izvor: Subotica.com
Od naplaćenih kazni za prekršaje načinjene na teritoriji grada, Savet za bezbednost saobraćaja nabavio je multifunkcionalno vozilo namenjeno saobraćajnoj policiji.
Od nesavesnih vozača vozilo za saobraćajnu policiju

Ključeve vozila načelniku PU Subotica Borivoju Mucalju danas je uručio gradonačelnik Stevan Bakić, ističući da je saradnja Grada i policije na izuzetnom nivou.

- Izuzetno mi je drago što sam našoj Policijskoj upravi uručio novo vozilo i što mogu da pomognem njenim naporima da obezbedi što kvalitetniju bezbednost u saobraćaju na teritoriji našeg grada. Vozilo je marke “Fiat Ducato”, opremljeno je za ispunjavanje specifičnih zadataka saobraćajne policije. Vrednost vozila je 3.6 miliona dinara, koja su obezbeđena iz budžeta Saveta za bezbednost saobraćaj od naplaćenih kazni za saobraćajne prekršaje izvršene na teritoriji grada – poručio je gradonačelnik Stevan Bakić, dodajući da se 30 odsto novca od naplaćenih dodeljuje lokalnoj samoupravi. – Izuzetno sam ponosan na raspodelu tih sredstava koju sprovodi Savet za bezbednost saobraćaja Grada Subotice. Uz  materijalno opremanje policije u ovogodišnjem programu je i organizacija edukacije, video promocija kao i dodela besplatnih auto sedišta za decu, kao i mnoge druge stvari koje afirmišu bezbednost saobraćaja u našem gradu.

Od nesavesnih vozača vozilo za saobraćajnu policijuPo rečima Mucalja, vozilo će doprineti bržem i efikasnijem radu saobraćajne policije.

- Grad Subotica leži na Koridoru 10 i ima “Ipsilon” krak, te su tokom turističkih sezona povećane frenkvencije saobraćaja. Ovo vozilo će itekako  tehnički da unapredi rad pripadnika saobraćajne policije, a samim tim da poveća stepen bezbednosti u većim gužvama, u većim dešavanjima kao što su saobraćajne nezgode, ubrzaće bezbednost saobraćaja, brže i efikasnije ćemo odraditi uviđaj saobraćajne nezgode – objašnjava Mucalj. - Samim tim, našim građanima i ljudima koji tranzitiraju kroz područje Severnobačkog okruga omogućićemo brže i bezbednije putovanje.

Od nesavesnih vozača vozilo za saobraćajnu policiju

Izvor: Subotica.com
Predaja vozila za saobraćajne, donacije Saveta za bezbednost saobraćaja Subotice Predaja vozila za saobraćajne, donacije Saveta za bezbednost saobraćaja Subotice Predaja vozila za saobraćajne, donacije Saveta za bezbednost saobraćaja Subotice Predaja vozila za saobraćajne, donacije Saveta za bezbednost saobraćaja Subotice Predaja vozila za saobraćajne, donacije Saveta za bezbednost saobraćaja Subotice Predaja vozila za saobraćajne, donacije Saveta za bezbednost saobraćaja Subotice Predaja vozila za saobraćajne, donacije Saveta za bezbednost saobraćaja Subotice Predaja vozila za saobraćajne, donacije Saveta za bezbednost saobraćaja Subotice
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 2 godine i 6 meseci
Komentara: 17
Pregleda: 7651
Povezane teme

Policijska uprava Subotica

saobraćajna policija

borivoje mucalj

gradski savet za bezbednost u saobraćaju

stevan bakić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.