Komentara: 18
Pregleda: 7189
Foto

Obustava saobraćaja u Ulici Dimitrija Tucovića

28.04.2019. u 11:00h > 29.04.2019. u 15:18h
Izvor: Subotica.com
Obustava saobraćaja u Ulici Dimitrija Tucovića

Zbog radova na rehabilitaciji kolovoza, saobraćaj u Ulici Dimitrija Tucovića biće obustavljen u ponedeljak i utorak, 29. i 30. aprila, u vremenu od 7 do 15 časova.

Rešenje o obustavi saobraćaja doneo je Sekretarijat za komunalne poslove, energetiku i saobraćaj, na zahtev Javnog preduzeća za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje, koje se obavezuje da obezbedi postavljanje privremene saobraćajne signalizacije u skladu s Pravilnikom o saobraćajnoj signalizaciji.

Izvor: Subotica.com
Radovi na rehabilitaciji asfalta u Ulici Dimitrija Tucovića Radovi na rehabilitaciji asfalta u Ulici Dimitrija Tucovića Radovi na rehabilitaciji asfalta u Ulici Dimitrija Tucovića Radovi na rehabilitaciji asfalta u Ulici Dimitrija Tucovića Radovi na rehabilitaciji asfalta u Ulici Dimitrija Tucovića Radovi na rehabilitaciji asfalta u Ulici Dimitrija Tucovića Radovi na rehabilitaciji asfalta u Ulici Dimitrija Tucovića Radovi na rehabilitaciji asfalta u Ulici Dimitrija Tucovića
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 4 godine i 11 meseci
Komentara: 18
Pregleda: 7189

Povezana vest

Povezane teme

sekretarijat za komunalne poslove, energetiku i saobraćaj

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.