Komentara: 18
Pregleda: 5947

Obradović: Subotica zaslužuje da bude univerzitetski grad

17.05.2013. u 17:09h
Izvor: RTV Yueco
Obradović: Subotica zaslužuje da bude univerzitetski grad

Ministar prosvete podržava ideju gradonačelnika da Subotice postane univerzitetski grad. Gradonačelnik Subotice i ministar su razgovarali o problemima obrazovnih profila i usklađivanja sa tržistem, o broju odeljenja u srednjim školama koji je svake godine sve manji i manji, kao i projektu otvaranja studentskog odmarališta na Paliću.

Investicija staje četiri miliona evra, sa kapacitetom od  nekoliko stotina mesta. Potrebno je da se pribavi još nekoliko dokumenata i onda bi se raspisao tender.

Gradonačelnik Subotice, je istakao da žele da Subotica bude regionalni lider u investicijama, turizmu i obrazovanju.

Izvor: RTV Yueco
Poseta Ministra prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Dr Žarka Obradovića Subotici Poseta Ministra prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Dr Žarka Obradovića Subotici Poseta Ministra prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Dr Žarka Obradovića Subotici Poseta Ministra prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Dr Žarka Obradovića Subotici Poseta Ministra prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Dr Žarka Obradovića Subotici Poseta Ministra prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Dr Žarka Obradovića Subotici Poseta Ministra prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Dr Žarka Obradovića Subotici Poseta Ministra prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Dr Žarka Obradovića Subotici
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 10 meseci
Komentara: 18
Pregleda: 5947
Povezane teme

Modest Dulić

subotica univerzitetski grad

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.