Komentara: 0
Pregleda: 2714

Objedinjena ponuda TOS na Sajmu turizma

04.10.2013. u 17:10h
Izvor: RTV Yueco
U prvih 8 meseci ove godine, beleži se konstantan rast broja gostiju na teritoriji Grada Subotica. Broj turista je za 30 odsto veći u odnosu na isti perid prošle godine, dok je broj noćenja veći za čak 34 odsto, rečeno je na novosadskom Sajmu turizma, koji je prekjuče otvoren.
Objedinjena ponuda TOS na Sajmu turizma

Pored 46. Međunarodnog sajma turizma, otvoren je i Međunarodni sajam lova, ribolova i sporta „Lorist“, kao i Sajmovi ekologije, šumarstva i hortikulture. Posetioci sajma će sve do nedelje imati priliku da vide ponudu više od 300 izglagača, iz 10 zemalja.

Na štandu Turističke organizacije Vojvodine zajednički nastup imaju organizacije iz cele Vojvodine, kako bi predstavile brojne kulturne, umetničke i gastronomske manifestacije. Posebnu pažnju privlači turistička ponuda Grada Subotice i Palića, što potvrđuju i podaci o broju turista u prvih 8 meseci ove godine.

Turistički radnici Subotice su se ove godine potrudili da približe Suboticu i Palić individualnim gostima, kao i da kod turističkih agencija naprave objedinjenu ponudu svega što se nalazi na našoj destinaciji. Protekla 2-3 meseca oni su obilazili sve domaćine koji se bave turizmom sa Palića i Subotice, kako bi pripremili programe i izveštaje, odnosno ponude sa konkretnim cenama i trajanjem aranžmana.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2714
Povezane teme

Turizam Subotica

turizam palić

turizam na paliću

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.