Komentara: 5
Pregleda: 4136

Obeležen međunarodni Dan mladih

13.08.2015. u 13:47h
Izvor: Subotica.com
Brojnim aktivnostima u Parku Ferenca Rajhla u sinoć je obeležen međunarodni Dan mladih.
Obeležen međunarodni Dan mladih

Dan mladih obeležen je po sedmi put a manifestaciju je organizovala Kancelarija za mlade. Više od stotinu mladih imalo je priliku da vidi na koje su im zanimljive aktivnosti dostupne u gradu – ekstremni sportovi, AKA aerobik, zumba, programi brojnih udruženja...

Nisu izostale ni ekološke akcije, umetničke izložbe i performans, interaktivni programi Kancelarije za mlade i udruženja građana, kao i akustična svirka lokalnih muzičara.

- Za svaku pohvalu je što se Dan mladih iz godine u godinu obeležava sve masovnije, drago mi je što su u Rajhlovom parku brojna udruženja predstavila svoje aktivnosti i što možemo da vidimo da se mladima nude brojni zanimljivi sadržaji – istakao je gradonačelnik Jene Maglai. - Lokalna samouprava će i dalje nastaviti da podržava rad Kancelarije za mlade, a putem javnim konkursa koje raspisujemo pomažemo i rad omladinskih organizacija. Na jesen treba da se realizuje i Omladinski centar, tu nam je bitno da dođemo do objekta Doma vojske koji bi bio idealno mesto da se mladima pruže još kvalitetniji sadržaji.

Obeležen međunarodni Dan mladih

Po rečima Vjekoslava Ostrogonca, člana Gradskog veća za omladinu i sport, u fokus ovogodišnjeg obeležavanja Dana mladih su ponude za kvalitetno provođenje slobodnog vremena.

- Kancelarija za mlade u saradnji sa lokalnom samoupravom otvara vrata mladima da što kvalitetnije provedu svoje slobodno vreme, a otvaranjem Omladinskog centra, za koji smo dobili sredstva od republike, oni će imati i svoj kutak gde će moći da borave i učestvuju u raznim aktivnostima – dodao je Ostorgonac. - Poruka mladima je da im otvaramo vrata, da oni sa svojim aktivnostima budu ti koji će preuzeti odgovornost da promene neke stvari, a mi ćemo biti tu da pomognemo.

Obeležen međunarodni Dan mladih

Izvor: Subotica.com
Obeležavanje Dana mladih Obeležavanje Dana mladih Obeležavanje Dana mladih Obeležavanje Dana mladih Obeležavanje Dana mladih Obeležavanje Dana mladih Obeležavanje Dana mladih Obeležavanje Dana mladih
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 8 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 4136
Povezane teme

jene maglai

međunarodni dan mladih

kancelarija za mlade

vjekoslav ostrogonac

lokalna kancelarija za mlade

park ferenca rajhla

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.