Komentara: 0
Pregleda: 2307

Obaveštenje javnosti i Korisnicima usluga o jesenjem očitavanju vodomera

19.10.2010. u 15:01h
Izvor: JKP "Vodovod i kanalizacija"
<p>Ove nedelje, zaključno do 24. oktobra, radnici JKP "Vodovod i kanalizacija" Subotica vr&scaron;iće redovno jesenje očitavanje vodomera u domaćinstvima koja pripadaju kategoriji &scaron;iroke potro&scaron;nje. Ovo je, ujedno, i poslednje očitavanje vodomera u ovoj godini.</p>
Obaveštenje javnosti i Korisnicima usluga o jesenjem očitavanju vodomera

U ovom periodu čitači će obići sve individualne stambene zgrade koje su priključene na javnu vodovodnu mrežu i očitati stanje na vodomeru. Ukoliko se korisnici usluga tom prilikom ne budu nalazili na adresi - lokaciji vodomera, mogu sami očitati stanje na njemu i to javiti lično u Službi evidencije, obračuna i naplate u sedištu Preduzeća u Subotici na Trgu Lazara Nešića broj 9/a ili putem telefona 55 77 11 najkasnije do utorka, 26. oktobra 2010. godine.

Evidentirano stanje na vodomeru odnosiće se na obračun utroška vode, kao i usluga odvođenja i prečišćavanja otpadnih voda za period od protekla tri meseca.

I dalje je na snazi Odluka Grada Subotice o javnom vodovodu koja propisuje normativ potrošnje od 25 kubika vode po domaćinstvu mesečno, što ima za cilj racionalnu potrošnju vode za osnovne životne potrebe.

U toku meseca novembra, putem inkasantske službe, vršiće se uručenje i naplata obračuna za pomenuti period.

Cena čiste vode za 1 kubik iznosi 38,92 dinara, zajedno sa pripadajućim PDV-om, a potrošači koji koriste i usluge gradske kanalizacije tu cenu plaćaju u iznosu od 70,91 dinar.

Tačno očitano stanje vodomera je u obostranom interesu, kako za korisnike usluga, tako i za JKP „Vodovod i kanalizacija" Subotica. Zbog toga molimo sve naše korisnike usluga da pripreme svoja spremišta gde su smešteni vodomeri - vodomerni šaht - tako da ona budu čista, suva i pristupačna našim čitačima.

Podsećamo sve naše korisnike usluga da nakon jesenjeg očitavanja, vodomere zaštite od smrzavanja u predstojećem, zimskom periodu.

Izvor: JKP "Vodovod i kanalizacija"
Postavljeno pre 13 godina i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2307
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.