• Pregleda: 2649

Novogodišnji paketići za decu Kolevke

Učenici OŠ „Đuro Salaj“ posetili su Dom za decu „Kolevka“ i uručili deci paketiće za predstojeće praznike. Priredba i pokloni, koje su pripremili učenici ove škole sa prijateljima, obradovali su mališane smeštene u ovoj ustanovi.
Novogodišnji paketići za decu Kolevke

U Domu za decu ometenu u razvoju „Kolevka” trenutno je smešteno 170 dece, a još 26 dece sa teritorije našeg grada svakodnevno pohađa dnevni boravak.

Na decu smeštenu u „Kolevci“ ovih dana misle mnoge društveno odgovorne kompanije, ali i njihovi vršnjaci. Pored zadovoljstva, koje ovakav gest donosi deci, na ovaj način pruža se i podrška zaposlenima.

Učenici nižih razreda OŠ „Đuro Salaj“ mališanima „Kolevke“ pripremili su predstavu, dok su učenici starijih razreda učestvovali u pravljenju ukrasa za jelku, koju su poklonili deci. Svi zajedno, učestvovali su u akciji nazvanoj „Deca deci“, a koja je za cilj imala prikupljanje slatkiša i igračaka za novogodišnje paketiće.

U Domu za decu ometenu u razvoju „Kolevka“ smešteno je 170 mališana. Dnevni boravak ove ustanove pohađa još 26 dece sa teritorije našeg grada.

Izvor: RTV Yueco / Autor: Ivana Radinović

povezane teme

3
mama Odgovori
Bravo, drago mi je da se deca uče humanosti, lepa akcija !
pravdak Odgovori
Lep gest od skole ciji ucenici ne zasluzuju jedini u gradu da imaju salu za fizicko.Dole sve vlasti koje preko 50 godina nisu se udostojile da obraduje i ovu skolu.Gde ce vam dusa bagro!
gijd Odgovori
bravo
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.