Komentara: 3
Pregleda: 3037

Novogodišnji paketići za decu Kolevke

20.12.2013. u 16:55h
Izvor: RTV Yueco
Učenici OŠ „Đuro Salaj“ posetili su Dom za decu „Kolevka“ i uručili deci paketiće za predstojeće praznike. Priredba i pokloni, koje su pripremili učenici ove škole sa prijateljima, obradovali su mališane smeštene u ovoj ustanovi.
Novogodišnji paketići za decu Kolevke

U Domu za decu ometenu u razvoju „Kolevka” trenutno je smešteno 170 dece, a još 26 dece sa teritorije našeg grada svakodnevno pohađa dnevni boravak.

Na decu smeštenu u „Kolevci“ ovih dana misle mnoge društveno odgovorne kompanije, ali i njihovi vršnjaci. Pored zadovoljstva, koje ovakav gest donosi deci, na ovaj način pruža se i podrška zaposlenima.

Učenici nižih razreda OŠ „Đuro Salaj“ mališanima „Kolevke“ pripremili su predstavu, dok su učenici starijih razreda učestvovali u pravljenju ukrasa za jelku, koju su poklonili deci. Svi zajedno, učestvovali su u akciji nazvanoj „Deca deci“, a koja je za cilj imala prikupljanje slatkiša i igračaka za novogodišnje paketiće.

U Domu za decu ometenu u razvoju „Kolevka“ smešteno je 170 mališana. Dnevni boravak ove ustanove pohađa još 26 dece sa teritorije našeg grada.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 3 meseca
Komentara: 3
Pregleda: 3037
Povezane teme

oš đuro salaj

dom za decu ometenu u razvoju kolevka

donacija kolevka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.