Komentara: 1
Pregleda: 7205
Foto

Novogodišnji paketići za decu bez roditeljskog staranja i decu sa posebnim potrebama

28.12.2016. u 15:55h
Izvor: TV Subotica
Grad Subotica je, šestu godinu za redom, organizovao podelu novogodišnjih paketića za decu bez roditeljskog staranja i decu sa posebnim potrebama, a podeljeno je 167 paketića.
Novogodišnji paketići za decu bez roditeljskog staranja i decu sa posebnim potrebama

Osmeh na licu mališana, ne samo zbog poklona koje im je i ove godine pripremila lokalna samouprava, nego i zbog prilike da se druže sa svojim vršnjacima, prvenstveno braćom i sestrama koji su smešteni u druge hraniteljske porodice.

- Hraniteljska porodica smo dve godine i imamo dvoje, brata i sestru. Oni su jako radosni jer mogu doći ovde da prime paketiće, ali nisu toliko bitni paketići koliko druženje sa ovom decom, i da vide svoje sestre i brata. - rekla je Mila Kovač iz hraniteljske porodice

Spisak dece uzrasta do 10 godina, koja su ovom prilikom dobila paketiće, predložio je  Centar za socijalni rad.

- Ove godine grad Subotica, tradicionalno dodeljuje paketiće za najmlađe sugrađane. Biće podeljeno 167 paketića za decu bez roditeljskog staranja i za decu sa posebnim potrebama. U pitanju je slatki paket. - izjavila je Danijela Samardžija Zvekić, iz Sekretarijata za društvene delatnosti: 

Za naše najmlađe sugrađane, osim slatkih paketa, bio je priređen i prigodan program. Decu sa posebnim potrebama i bez roditeljskog staranja, obradovao je neizostavni Deda Mraz, a prikazana je i predstava koju je pripremilo Dečje pozorište.

Izvor: TV Subotica
Dodela novogodišnjih paketića za decu bez roditeljskog staranja i decu sa posebnim potrebama Dodela novogodišnjih paketića za decu bez roditeljskog staranja i decu sa posebnim potrebama Dodela novogodišnjih paketića za decu bez roditeljskog staranja i decu sa posebnim potrebama Dodela novogodišnjih paketića za decu bez roditeljskog staranja i decu sa posebnim potrebama Dodela novogodišnjih paketića za decu bez roditeljskog staranja i decu sa posebnim potrebama Dodela novogodišnjih paketića za decu bez roditeljskog staranja i decu sa posebnim potrebama Dodela novogodišnjih paketića za decu bez roditeljskog staranja i decu sa posebnim potrebama Dodela novogodišnjih paketića za decu bez roditeljskog staranja i decu sa posebnim potrebama
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 7 godina i 3 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 7205
Povezane teme

deca bez roditeljskog staranja

novogodišnji paketići

deca sa posebnim potrebama

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.