Komentara: 13
Pregleda: 3026

Novogodišnja noć protekla mirno

02.01.2024. u 12:06h
Izvor: Subotica.com
Novogodišnja noć protekla je mirno. Osim pojačane upotrebe pirotehnike nije zabeleženo veće remećenje javnog reda i mira. U saobraćajnoj nezgodi u Bačkoj Topoli jedna osoba je teže povređena.
Novogodišnja noć protekla mirno

Sve popularnije dnevne novogodišnje žurke su i ove godine bile izuzetno posećene, a veliki broj naših sugrađana slavlje je nastavilo kako na Trgu tako i u raznim ugostiteljskim objektima. Nije zabeleženo veće remećenje javnog reda i mira, a tokom noći na Trgu je bilo pojačano prisustvo organa reda koji su brinuli o bezbednosti građana i svih učesnika proslave na trgu.

Uprkos apelima, u novogodišnjoj noći Suboticom su odjekivali zvuci različitih pirotehničkih sredstava, ali kako kažu iz policije, drugih remećenja javnog reda i mira nije bilo. 

U toku novogodišnje noći na području Policijske uprave u Subotici evidentirane su tri saobraćajne nezgode - jedna sa materijalnom štetom i dve sa povređenim licima, jedna osoba iz saobraćajne nezgode u Bačkoj Topoli je teže povređena dok su dve lakše povređene. Za tri vozača izrečena je mera zadržavanja zbog teške ili preterane alkoholisanosti. 

Generalno je zaključak da su građani bili korektni, raspoloženi i tolerantni. Vatrogasci su tokom noći intervenisali na gašenju jednog požara manjeg obima.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 meseca i 2 dana
Komentara: 13
Pregleda: 3026
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.