Komentara: 0
Pregleda: 8482

Novo u "Roda" megamarketu Subotica

22.12.2008. u 13:17h
<p>Subotica, 22. decembar 2008. NOVI Intersport otvara se u utorak, 23. decembra, u okviru Roda Megamarketa u Subotici na preglednih, savremenih i konfornih 770 metara kvadratnih.</p>
Novo u "Roda" megamarketu Subotica

Povodom otvaranja, Intersport Subotica kupcima nudi prijatne pogodnosti: od 23. do 31. decembra, osim popusta od 20 odsto na svaku kupovinu, očekuje vas i atraktivna akcijska ponuda za više od 100 artikala po cenama nižim i do 35 odsto.Intersport će od 23. do 25. decembra u okviru akcije POKLON KUPOVINA, svoje kupce obradovati vrednim poklonima - proizvodima renomiranih proizvođača.

Intersport je međunarodna kompanija koja plasira robu vrhunskih proizvođača sportske opreme, obuće i odeće u više od 5.000 prodavnica i u gotovo svim većim gradovima širom sveta. U Srbiji za sada postoji sedam Intersportovih prodavnica: u Mercator Centrima u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Čačku, zatim u Tržnim Centrima M-Rodić u Beogradu i Sremskoj Mitrovici, i u novootvorenom Roda Centru u Kragujevcu

Intersport karakteriše privlačan koncept ponude multibrend i multisport obuće, odeće i opreme, sa najširim asortimanom proizvoda za sve vrste sportova. Bilo da se određenim sportom bavite rekreativno ili profesionalno, Intersport vam omogućava bogat izbor i najbolje rezultate.

Uz bogatu ponudu sportske odeće i obuće najpoznatijih svetskih brendova: Nike, Reebok, Puma, Umbro, Asics, Adidas, Merrell, Salomon, Mizuno, tu ćete pronaći i kompletnu opremu za sve timske sportove: fudbal, košarku, rukomet, odbojku; zatim za zimske sportove: skijanje, klizanje, nordijsko hodanje na skijama; i rekreativne sportove: trčanje, fitnes, plivanje, klizanje, tenis, biciklizam; tu je i kompletna oprema za planinarenje, kampovanje i odmor u prirodi.

Ekskluzivni Intersportovi brendovi zadovoljiće sve vaše sportske potrebe: Etirel i Fire Fly obezbeđuju vam kvalitetan sportski tekstil, Pro Touch uz tekstil nudi i sportskku obuću i opremu; Energetics opremu za fitnes, a McKinley kompletnu opremu za planinarenje; Nakamura će opremiti bicikliste, a Techno Pro vam obezbeđuje najrazličitiju sportsku opremu.

Intersport uvek donosi atraktivne modele za nastupajuću sezonu, prati modne trendove i aktuelne tehnološke standarde. Obezbeđuje sportsku odeću kakva savršeno odgovara anatomiji i potrebama kupca. U saradnji sa najvećim svetskim brendovima, kreira specijalne SMU modele, izrađene od takozvanih pametnih materijala, koji se mogu kupiti samo u Intersportu

Uz izvandredno bogat i kvalitetan asortiman sportske obuće, odeće i opreme, Intersport za svoje potrošače uvek sprema i specijalne akcijske ponude i redovna sezonska sniženja.

START: 23. decembar 2008.
Dobro došli u INTERSPORT, sa kojim postižete najbolje rezultate

Postavljeno pre 15 godina i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 8482
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.