Komentara: 2
Pregleda: 5268

Novo radno vreme Vodovoda

06.09.2011. u 17:17h
Izvor: RTV Yueco
Novo radno vreme Vodovoda

Šalteri JKP Vodovod i Kanalizacija, odnosno uslužni deo ovog preduzeća, od danas rade do 19 časova kako bi svi građani mogli nakon radnog vremena da izmire svoje račune za vodu. Osim Vodovoda, uskoro bi i ostala javna preduzeća trebalo da produže radno vreme.

Novo radno vreme šaltera za uplatu i reklamacije u vodovodu je od 07 do 19 časova, dok je subotom radno vreme od 07 do 15 časova. Produženim radnim vremenom izlazi se u susret svim građanima koji nisu mogli zbog sopstvenih poslovnih obaveza da izmire svoja dugovanja prema JKP Vodovod i Kanalizacija.

Gradonačelnik Subotice pozdravio je ovu odluku Vodovoda, koju bi trebalo da slede sva javna preduzeća i odmah iskoristio priliku da upalti svoj račun za vodu.

Ovu inicijativu prvo je sprovela gradska uprava sa uslužnim centrom čije je radno vreme od 07:30 so 17 časova i subotom od 08:00 do 13 časova, gde građani mogu dobiti osnovne informacije oko komunalnih ili sličnih problema.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 6 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 5268
Povezane teme

jkp vodovod subotica

jkp vodovod i kanalizacija

dežurstva Vovodova

javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija

radno vreme vodovoda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.