• Pregleda: 4301

Novo radno vreme Vodovoda

Novo radno vreme Vodovoda

Šalteri JKP Vodovod i Kanalizacija, odnosno uslužni deo ovog preduzeća, od danas rade do 19 časova kako bi svi građani mogli nakon radnog vremena da izmire svoje račune za vodu. Osim Vodovoda, uskoro bi i ostala javna preduzeća trebalo da produže radno vreme.

Novo radno vreme šaltera za uplatu i reklamacije u vodovodu je od 07 do 19 časova, dok je subotom radno vreme od 07 do 15 časova. Produženim radnim vremenom izlazi se u susret svim građanima koji nisu mogli zbog sopstvenih poslovnih obaveza da izmire svoja dugovanja prema JKP Vodovod i Kanalizacija.

Gradonačelnik Subotice pozdravio je ovu odluku Vodovoda, koju bi trebalo da slede sva javna preduzeća i odmah iskoristio priliku da upalti svoj račun za vodu.

Ovu inicijativu prvo je sprovela gradska uprava sa uslužnim centrom čije je radno vreme od 07:30 so 17 časova i subotom od 08:00 do 13 časova, gde građani mogu dobiti osnovne informacije oko komunalnih ili sličnih problema.

Izvor: RTV Yueco

povezane teme

2
manja Odgovori
Sramota! Javna kuca radi do 7 pa sad to treba da bude na svim vestima. A sta je s nama ostalima koji radimo i danju i nocu pa nismo u vestima?
hooker Odgovori
Mogu oni da rade i 24 sata dnevno......ovu legalizovanu pljacku sa cenom vode nece time resiti.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.