Komentara: 8
Pregleda: 2666
Foto

Novo dečje igralište na Makovoj sedmici

25.11.2023. u 11:00h
Izvor: Subotica.com
Novo dečje igralište na Makovoj sedmici

U dvorištu objekta Mesne zajednice "Makova sedmica" postavljeno je novo igralište koje je od danas dostupno za korišćenje mališanima od jedne do sedam godina.

Izradu i postavljanje igrališta finansirao je Grad, a smatrali smo da je dvorište mesne zajednice najbolje i najbezbednije mesto za igru i druženje naše dece - počinje priču Mirsad Nalić, predsednik Saveta MZ "Makova sedmica" - Postavljeni su peščanik, tobogan, klackalica, njihalica, vrteška, ljuljaške, a početkom nedelje će biti postavljena i drvena kućica čija izrada je u završnoj fazi. Kapija dvorišta mesne zajednice biće otvorena non -stop i deca će moći da se igraju na novom igralištu tokom celog dana.

Novo dečje igralište na Makovoj sedmici

Kako navodi Nalić, u planu je i postavljanje drvenih klupa za roditelje, kao i pokrivanje novog igrališta video-nadzorom.

Radićemo reorganizaciju kompletnog video-nadzora, tako da će kamere biti usmerene i ka ovom igralištu, baš kao što pokrivaju celokupni prostor ispred mesne zajednice, u centru naselja, gde se nalaze prodavnica i ambulanta. Takođe, od Grada ćemo tražiti i da se postave reflektori na igralištu - objašnjava sagovornik i dodaje da je teretana na otvorenom velika želja mlađih stanovnika ove mesne zajednice - Mladi iz naše mesne zajednice izrazili su želju da se na Makovoj sedmici postavi jedna teretana na otvorenom kako ne bi morali da idu do grada da vežbaju. Razgovarao sam sa predstavnicima JP za upravljanje putevima i verujem da će  u plan za narednu godinu biti uvršteno i to.

Novo dečje igralište na Makovoj sedmiciIz ove mesne zajednice dodaju da će i ove godine sva deca sa teritorije Makove sedmice dobiti besplatne novogodišnje paketiće.

- Mesna zajednica po 13. put organizuje besplatnu podelu paketića za svu decu uzrasta do 10 godina. Prijavu roditelji mogu izvršiti do 10. decembra - završava Nalić.

Izvor: Subotica.com
Dečje igralište u dvorištu MZ "Makova sedmica" Dečje igralište u dvorištu MZ "Makova sedmica" Dečje igralište u dvorištu MZ "Makova sedmica" Dečje igralište u dvorištu MZ "Makova sedmica" Dečje igralište u dvorištu MZ "Makova sedmica" Dečje igralište u dvorištu MZ "Makova sedmica" Dečje igralište u dvorištu MZ "Makova sedmica" Dečje igralište u dvorištu MZ "Makova sedmica"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 5 meseci i 1 nedelju
Komentara: 8
Pregleda: 2666
Povezane teme

makova sedmica

dečje igralište

mirsad nalić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.