• Pregleda: 5320

Novina za penzionere vezana za isplatu penzija

Od danas primalac naknade penzionog fonda koji se u vreme dolaska poštara ne zatekne na prijavljenoj adresi svoju penziju će kao i ranije moći da podigne na šalteru pošte, a ukoliko ne uradi u određenom roku iznos će se vratiti PIO fondu i dodati na sledeću isplatu.
Novina za penzionere vezana za isplatu penzija

Kako saznajemo u Fondu penzijskog invalidskog osiguranja, od danas penzioner koji nije kod kuće u vreme isplate penzije, od poštara dobija pismeno obaveštenje iz koga će moći da sazna za koje vreme može da preuzme svoj novac. Ako to ne uradi, penzija će se vratiti direkciji PIO fonda radi anulacije, i taj deo primanja biće isplaćen uz naredni ček.

Za penzionere iz kategorije samostalnih delatnosti i poljoprivrednih penzionera ovaj način isplate je već u primeni.

povezane teme

5
Bona fide Odgovori
Taj nece docekati sledeci mesec.
pametan Odgovori
još jedna prevara na vidiku!
bezobrazluk Odgovori
a posle odredjenog roka penzioner nek c...e od gladi ili nek se smrzne zima dolazi
mimi Odgovori
i koliko ce to zadovoljstvo kostati?
kad jednom iznese,skidaju nam 150 din
Mercedes Odgovori
Jos ako ti postar ubaci obavestenje u komsijino sanduce, koji ne dolazi par dana, ili u ogradu, pa ti vidi kad ces primiti lovu.
Postoji kod njih, postara, neko pravilo da licno moras potpisati sluzbene posiljke, podici penziju...jer ih , navodno, kontrolisu nadredjeni. A, kada ti ubace postu u ogradu ili ubace racune u sanduce od pola komsiluka, to ih ne kontrolisu???
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.