Komentara: 0
Pregleda: 1183

Novi trg u Čantaviru

22.12.2008. u 15:44h
<p>Pokrajinski sekretar za privredu I&scaron;tvan Pastor i direktor Direkcije za izgradnju Jožef Jurca, juče su obi&scaron;li radove ispred Katoličke crkve u Čantaviru. Ni jedan a ni drugi nisu krili odu&scaron;evljenje dosada&scaron;njim postignutim rezultatom.</p>
Novi trg u Čantaviru

Radovi na trgu ispred crkve počeli su pre nešto više od mesec dana. Bez obzira na to što se radilo van građevinske sezone, popločavanje trga završeno je pre božićnih i novogodišnjih praznika, što je i bio prevashodni cilj.

Za sada je popločano 1000 kvadratnim metara, a svi radovi se finansiraju iz budžetskih sredstava. Izvođač radova je Sombor put. Meštani su takođe veoma zadovoljni novim izgledom njihovog trga i sa nestrpljenjem očekuju završetak svih radova, jer će njihov trg dobiti sasvim novi izgled.

Ono što je ostalo da se uradi jeste da se uredi park, postavi rasveta i klupe. Radovi bi trebali da se završe sledeće godine krajem maja ili početkom juna.

Postavljeno pre 15 godina i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1183
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.