• Pregleda: 4286

Novi sastav predsedništva Gr.O. SVM-a

Novi sastav predsedništva Gr.O. SVM-a

Savet subotičke organizacije Saveza Vojvođanskih Mađara juče, juče je održao konstituivnu sednicu, na kojem je izabran novi sastav predsedništva gradske organizacije stranke.

Za predsednika sedmočlanog predsedništva gradske organizacije je izabran Jene Maglai, a članovi su Oto Buš, dr Đula Ladocki, Olivia Urban, Žužana Salma Bakši, Endre Čuso i Laslo Kerekeš.

Izvor: RTV Yueco

povezane teme

7
braca Odgovori
sta bi sa pastorom???
Mehmi Odgovori
a tek ova postavka... juj juj...
Mađar Odgovori
braca@ pastor je samostalac, on radi za sebe i svog sina , za naše iterese baš ga briga, sviđa mi se ovaj izbor, ćestitam, želim vam puno sreće.
Sendvic koalicija Odgovori
@ Mađar

A u cijem interesu rade Maglai i ostala kompanija? Pa oni samo zele da budu na vlasti. Bilu su spremni i na koaliciju sa bivsim radikalima. Zar je to u interesu Subotickih madjara?
Ptaki Odgovori
steta sa SVM da spadne na ove kadrove... na seoskog advokata koji misli samo na svoje interese, i ove [*...*] uz njega. nije dobro.
Nikola Odgovori
Sada ce Maglai resiti CURENJE bazena.... Hahaha...
bukin Odgovori
Koliko samo poznajem Madjara intelektualaca, dokazanih privrednika a vi pronasli Čuso Endrea. Pa zar nema boljih ili neće da se bakću?
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.