Komentara: 2
Pregleda: 10577

Novi red autobuskih linija od sutra

10.05.2015. u 10:18h
Izvor: Subotica.com
Od ponedeljka 11. maja stupa na snagu novi red vožnje u gradskom i prigradskom saobraćaju JP "Subotica-trans".
Novi red autobuskih linija od sutra

Najznačajnije promene u gradskom saobraćaju će biti na liniji 6 koja će od ponedeljka saobraćati na relaciji Vikend naselje - Lifka - Mali Bajmok (Swarovski).

Do promena će takođe doći i na liniji 6c koja će saobraćati na relaciji Simens - Štrosmajerova ulica.

Iz Malog Bajmoka su vremena uglavnom ista kao što su bila međutim sa Vikend naselja je došlo do pomeranja polazaka za 10 minuta u periodima većnih opterećenja. Pošto je linija produžena moralo se produžiti i vreme vožnje pa shodno tome i drugačiji red vožnje.

Kompletan red vožnje možete da pogledate na sajtu gradskog prevoznika.

Iz JP "Subotica trans" podsećaju korisnike gradskog autobuskog prevoza da je od petka (8. maja) potpuno zatvorena za saobraćaj Grabovačka ulica u delu od ulice Ferenca Sepa do ulice Nikole Demonje.

Dok traju radovi na toj relaciji autobusi na liniji 2 će saobraćati po redu vožnje za RADNI DAN linije 2 ALI ĆE AUTOBUSI SAOBRAĆATI NA TRASI LINIJE 2a koja saobraća na relaciji Lifka-Jadran-Srpski šor.

Linija 2a će od Lifke saobraćati do Hale sportova uobičajenom trasom a nakon toga će saobraćati ulicom Lasla Sekereša (bivšom Gorenjskom ulicom) do Karađorđevog puta kojim će se kretati do Zorkine ulice. Od Zorkine ulice autobus se vraća u ulicu Proleterskih brigada odakle nastavlja uobičajenom trasom linije 2 odnosno 2a. U navedenom periodu neće biti u upotrebi autobuska stajališta "Dudova šuma-groblje", "Bazeni", "Somborska pruga", "Drvara" i "Padejska" kao i stajališta MEŠC, Autobuska stanica, Dinamotrans, Senćansko groblje, Bajnatska I i II, Bolnica i KTC.

Linija 9 će saobraćati od ATB Sever do Hale sportova uobičajenom trasom linije 9 odakle će ići privremenom trasom kroz Gorenjsku, Karađorđevim putem i Zorkinom ulicom. Vremena polazaka se neće menjati osim polaska u 7,25 koji će saobraćati 10 minuta ranije odnosno u 7,15 sa Srpskog šora.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 11 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 10577
Povezane teme

Suboticatrans

izmene u redu vožnje autobusa

red vožnje autobusa

autobuska stajališta

autobuske linije

autobuska stanica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.