Komentara: 15
Pregleda: 9837

Novi predlog maskote FK "Spartak"

06.08.2013. u 09:49h
Po ugledu na mnoge velike evropske i svetske klubove, fudbalski klub Spartak iskoristio je takmičarsku pauzu i odlučio da napravi još jedan korak bliže ka navijačima i simpatizerima ovog superligaša i da u novu sezonu uđe sa zvaničnom maskotom koja će biti autentična i koju će navijači i simpatizeri prihvatiti.
Novi predlog maskote FK "Spartak"

Pre nepune 3 nedelje fudbalski klub Spartak prezentovao je putem medija prvu verziju idejnog rešenja maskote za koju su želeli da dobiju povratnu informaciju od sugrađana, onih kojima je Spartak u srcu i da uz određene komentare izvrše se i određene vizuelne promene.

Posle velikog broja komentara koji su pristigli kako sa našeg sajta tako i sa ostalih lokalnih sajtova, ali i drugim kanalima komunikacije, FK "Spartak" je odlučio da na osnovu određenih konstruktivnih komentara pokuša da uradi te vizuelne promene.

U nastavku možete da pogledate novo idejno rešenje koje ukoliko naiđe na pozitivne komentare većine biće zvanično usvojena i predstavljena na promociji kluba koja će se se održati krajem naredne nedelje, odnosno dan pred prvu zvaničnu utakmicu Spartaka u novoj sezoni na domaćem terenu.

Promocija kluba, odnosno igračkog kadra koji će predstavljati klub u nastupajućoj sezoni je zakazana za 16. avgust (petak) na Gradskom trgu.

Novo idejno rešenje maskote (radni naziv "Spale moćni") možete da pogledate u nastavku, dok komentare na prethodno rešenje možete da pogledate u povezanoj vesti (ispod ove slike).

Novi predlog maskote FK "Spartak"

 

Komentare na idejno rešenje maskote možete da iznesete ispod ove vesti

Postavljeno pre 10 godina i 7 meseci
Komentara: 15
Pregleda: 9837

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

maskota

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.