Komentara: 41
Pregleda: 17482

Maskota fudbalskog kluba "Spartak"

14.07.2013. u 21:11h
Fudbalski klub Spartak, po ugledu na mnoge velike evropske i svetske klubove odlučio je da napravi još jedan korak bliže ka navijačima i simpatizerima ovog superligaša i da u novu sezonu uđe sa zvaničnom maskotom koja će predstavljati sve ono što je Spartak.
Maskota fudbalskog kluba "Spartak"

U nastavku možete da pogledate dve varijacije idejnih rešenja koja bi se uz vaše komentare dodatno unapredilo i u koje bi se finalizovalo i bilo spremno za novu sezonu u kojoj Spartak, kao i prethodnih godina ima velike sportske apetite za visok plasman i izlazak u evropska takmičenja.

Kroz komentare na ovu vest možete da predložite naziv ove maskote i da prokomentarišete da li biste vi to (vizuelno) uradili drugačije (kako?), a ljudi koji rade na imidžu FK "Spartak" će pažljivo analizirati svaki i eventualno uvažiti predložene izmene.

Maskota kluba je inicijalno konsturisana iz maskote slavnog fudbalskog kluba "Liverpul". Predloženi naziv maskote je "Spale moćni", vođeni odomaćenim nazivom "Spale", dok je golub takođe nešto po čemu je Sportsko društvo "Spartak" nadaleko poznato.

Maskota fudbalskog kluba "Spartak"

Svi zanimljivi i konstruktivni predlozi biće uzeti u razmatranje, a kada se komentari analiziraju sklopiće se finalno rešenje i FK "Spartak" će dobiti novu maskotu.

Postavljeno pre 10 godina i 8 meseci
Komentara: 41
Pregleda: 17482

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

maskota

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.