• Pregleda: 12390

Novi odeljak besplatnih subotičkih oglasa

Predstavljamo vam novu verziju odeljka sa malim oglasima, sada sa mnogo širim mogućnostima, daleko funkcionalniji, intuitivniji a samim time i praktičniji. Posetite nove besplatne subotičke male oglase, postavite svoj oglas pronađite nešto za sebe.
Novi odeljak besplatnih subotičkih oglasa

U redizajniranoj i reprogramiranoj verziji odeljka sa malim oglasima sada imate mogućnost da mnogo preciznije i određenije definišite kategorije i lokacije kod postavljanja oglasa a samim time i pretrage. Kategorije su podeljene na više podkategorija, grad Subotica je podeljen na delove grada i prigradska naselja a između ostalog imate mogućnost da postavite i do 5 slika.

Iskoristite mogućnosti novog servisa "oglasi na e-mail" sa kojim možete, takođe besplatno, da se prijavite za periodični pregled novopristiglih oglasa koji mogu svako jutro, nedeljno ili dvonedeljno da vas dočekaju uz prvu jutarnju kafu. Možete da napravite svoj kriterijum (cena, kategorija, podkategorija, tip oglasa,...) i da isti prilagođavate u zavisnosti od potreba.

Posetite novi odeljak besplatnih subotičkih oglasa, gde je primarni akcenat na lokalnim oglasima i lokalnom oglašavanju. Pretražujte, postavljajte oglase i budite u toku.

http://www.oglasi024.com

Izvor: Subotica.com

povezane teme

1
sylvi86 Odgovori
Jako lep i koristan sajt. To nam je falilo. BRAVO!
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.