Komentara: 0
Pregleda: 641

Novi nastupi hokejaša Spartaka na turnirima u Subotici i Mađarskoj

17.10.2017. u 15:26h
Izvor: Subotica.com
Proteklog vikenda su se nastavile aktivnosti HK Spartak sa utakmicama u Mađarskoj i Srbiji.
Novi nastupi hokejaša Spartaka na turnirima u Subotici i Mađarskoj

Selekcija U14 je u subotu, 14. oktobra, nastupila na utakmici Prvenstva Mađarske "B" na utakmici u Miškolcu, na kojoj je kombinovana ekipa Spartak/Kiškoroš odnela zasluženu pobedu nad domaćinom rezultatom 2:6 (0:3, 2:2, 1:0) i time uspešno startovala u novoformiranom takmičenju.

Već dan kasnije, u nedelju 15.10.2017., ista selekcija je imala svoju utakmicu u sklopu Prvenstva Srbije u Novom Sadu, gde su opet bili uspešni protiv domaćeg NS Stars i ubeležili prvu pobedu i u domaćem takmičenju rezultatom 2:5 (0:1 0:2 2:2).

Sastav U14 HK Spartak na ove dve utakmice: Đukanović Luka, Vereš Sintia, Sabo Rac Albert, Kostić Luka, Vučić Aleksa, Pećerić Petar, Sabo Rac Maksim, Vinčić Smiljana, Stantić Dario, Kiš Matej, Feher Balint, Sekulić Elena, Rac Sabo Lilla, Feher Čongor, Šandor David, Pećerić Slaven i Antonijević Aleksandar. Treneri: Jaramazović Zoran i Brestovac Uroš.

Selekcija U12, koja takođe nastupa u Prvenstvu Mađarske u saradnji sa ekipom Kiškoroš igra tako reći na 2 fronta, jer zbog velikog broja dece u navedenom godištu imaju formirane dve ekipe, koje igraju u "B" i u "C" kategoriji takmičenja. Obe ekipe su imale svoje utakmice u nedelju 15.10.2017. u Mađarskoj i obe su zabeležile pobede.

Za obe ekipe, od subotičkih igrača/ica su nastupili: Bukvić Nikita, Benčić Anastasija, Distl Dominik, Milodanović Ana, Rajković Martin, Stantić Sara, Vaštag Ivett, Gladić Petra, Kukaras Luka, Kuntić David, Pećerić Slaven, Rac Sabo Hanna i Vučinić Vasilije. Trener: Jaramazović Zoran.

- Proteklog vikenda su selekcije U8 i U10 bile slobodne u takmičarskom smislu, ali su zato bile vredne i u nedelju 15.10.2017. su u ledenoj dvorani u Kiškorošu odradili trening na ledu u trajanju od 2,5h, čime su nastavili dalje da se pripremaju za turnire koji ih očekuju u naredna 2 vikenda u Mađarskoj, kao i za veliki međunarodni turnir "Mirko Holbus 2017" koji će se održati u Beogradu u organizaciji HK Partizan 04/05.11.2017., i na kojem će učestvovati preko 30 ekipa iz 6-7 različitih država. - kaže Uroš Brestovac, trener HK "Spartak"

Narednog vikenda U14 ima utakmicu u Mađarskoj, U12 ima dve utakmice u Novom Sadu u sklopu Prvenstva Srbije, dok selekcija U10 ima turnir u mađarskom Kiškorošu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 641
Povezane teme

hokej klub spartak

hokej na ledu

hokejaši spartaka

hokejaški klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.