Komentara: 2
Pregleda: 1765
Foto

Novi nameštaj za pet učionica u OŠ "Matko Vuković"

15.11.2023. u 10:09h
Izvor: Subotica.com
Novi nameštaj za pet učionica u OŠ "Matko Vuković"

Zahvaljujući projektu pod nazivom "Modernija škola za bolje sutra", koji finansira Ministarstvo regionalnog razvoja i Fondova EU R. Hrvatske, u OŠ "Matko Vuković" pet učionica opremljeno je potpuno novim nameštajem. 

Dobili smo blizu 8.300 evra za opremanje pet učionica u maloj školi koju pohađa 120 đaka. Kao što vidite, imamo nove stolice, klupe, ormane i police. Nameštaj je dopremljen jutros i mi smo ga, zajedno sa decom i roditeljima, rasporedili u roku od sat vremena. Deca su presrećna i odmah su sela u nove klupe - priča Mirjana Stevanović, direktorka OŠ "Matko Vuković" - Ovo je doprinelo poboljšanju materijalno-tehničkih uslova u našoj školi. Mi se inače trudimo da konstantno unapređujemo materijalno-tehničke uslove, jer iako oni nisu najvažniji, svakako čine dobru bazu. Zato je svaka učionica opremljena sa projektorima, tablet ili laptop računarima, a imamo i pet pametnih tabli. 

Novi nameštaj za pet učionica u OŠ "Matko Vuković"Novi nameštaj za pet učionica u OŠ "Matko Vuković"

Projekat "Modernija škola za bolje sutra" ima za cilj pružanje podrške đacima koji pohađaju nastavu na hrvatskom jeziku, a partner ovoj subotičkoj školi bila je OŠ "Ivan Goran Kovačić" iz Đakova. Predfinansiranje ovog projekta omogućio je Grad Subotica, kao i Hrvatsko nacionalno veće. 

U OŠ "Matko Vuković" nastavu na hrvatskom nastavnom jeziku pohađa 90 učenika.

Izvor: Subotica.com
Prijem nove školske opreme i nameštaja Prijem nove školske opreme i nameštaja Prijem nove školske opreme i nameštaja Prijem nove školske opreme i nameštaja Prijem nove školske opreme i nameštaja Prijem nove školske opreme i nameštaja Prijem nove školske opreme i nameštaja Prijem nove školske opreme i nameštaja
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 5 meseci i 2 nedelje
Komentara: 2
Pregleda: 1765
Povezane teme

Mirjana Stevanović

OŠ Matko Vuković

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.