Komentara: 40
Pregleda: 4755
Foto

Novi asfalt za ulicu Ferenca Sepa

15.12.2021. u 15:50h
Izvor: Subotica.com
U ulici Ferenca Sepa u toku je završna faza postavljana asfalta u dužini od 450 metara. Radove izvodi kompanija "Vojput", a za ovu investiciju je iz gradskog budžeta izdvojeno šest miliona dinara.
Novi asfalt za ulicu Ferenca Sepa

Prošle nedelje su završeni radovi u Frankopanskoj ulici, koja je rekonstruisana i proširena sa dosadašnjih četiri na šest metara da bi se obezbedio kvalitetniji protok saobraćaja, za šta je iz gradskog budžeta opredeljno 10 miliona dinara. Ove nedelje se radovi završavaju u ulici Ferenca Sepa, a po rečima gradonačelnika Stevana Bakića, u planu je uređenje kompletne saobraćajne infrastukture u ovom delu grada.

- U narednoj godini planiramo da uradimo rekonstrukciju Arsenija Čarnojevića i opredelli smo sredstva za izradu projektno-tehničke dokumentacije kružnog toka na raskrsnici Ferenca Sepa i Arsenija Čarnojevića, čime ćemo zaokružiti jednu kompletnu celinu saobraćajne infrastrukture ovog dela, izuzetno važnog za Grad Suboticu koji je gusto naseljen - kazao je Bakić, prilikom obilaska radova.

Novi asfalt za ulicu Ferenca SepaDo kraja godine uradiće se još rekonstrukcija i proširenje ulice Proleterskih brigada u Mesnoj zajednici Zorka, Loznička ulica i jedan deo Lošinskog kraka u Mesnoj zajednici Novi grad i Zadarska ulica u Mesnoj zajednici Ker.

- Raduje me da je gradonačelnik najavio još ovakvih i većih poslova za narednu godinu. Nadam se da smo opravdali poverenje i ove poslove koje smo uradili u ovoj godini, u roku smo uradili, mada smo bili jako ograničeni vremenom. Radili smo 50 kilometara auto-puta, radili smo od Sombora do Miletića, od Miletića do Šantića rekonstrukciju tih puteva, tako da smo ove ulice u tim razmacima, a sve u rokovima, završili - kazao je Vukoslav Vukoslavović, tehnički direktor kompanije "Vojput".

Novi asfalt za ulicu Ferenca SepaGrad Subotica je ove godine u izgradnju i rekonstrukciju saobraćajnica uložio ukupno oko 175 miliona dinara.

Izvor: Subotica.com
Obilazak radova na asfaltiranju ulice Ferenca Sepa Obilazak radova na asfaltiranju ulice Ferenca Sepa Obilazak radova na asfaltiranju ulice Ferenca Sepa Obilazak radova na asfaltiranju ulice Ferenca Sepa Obilazak radova na asfaltiranju ulice Ferenca Sepa Obilazak radova na asfaltiranju ulice Ferenca Sepa Obilazak radova na asfaltiranju ulice Ferenca Sepa Obilazak radova na asfaltiranju ulice Ferenca Sepa
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 2 godine i 4 meseca
Komentara: 40
Pregleda: 4755
Povezane teme

Asfaltiranje ulica u Subotici

vojput

asfaltiranje

stevan bakić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.