Komentara: 2
Pregleda: 2889
Foto

Nove obuke u Regionalnoj privrednoj komori

20.10.2017. u 12:12h
Izvor: Subotica.com
U Regionalnoj privrednoj komori Subotica juče je započela obuka za ovlašćenog zastupnika osiguranja, u organizaciji Privredne komore Srbije i Narodne banke Srbije. Osim ove, narednog meseca pokrenuće se drugi ciklus obuke za profesionalne upravnike zgrada, kao i obuka za stečajne upravnike.
Nove obuke u Regionalnoj privrednoj komori

U okviru obuke za ovlašćenog upravnika osiguranja, polaznici će pohađati 50 nastavnih časova u trajanju od nedelju dana, nakon čega će dobiti licencu. Osnovne teme kojih će se dotaći kroz edukaciju su zastupanje u osiguranju, ugovori o životnom i neživotnom osiguranju, kao i moral i etika u poslovima osiguranja.

Od sledećeg meseca, Regionalna privredna komora organizovaće i drugi ciklus obuke za profesionalne upravnike zgrada, kao i obuku za stečajne upravnike. 

- Prva obuka je bila izuzetno kvalitetna i zadovoljni smo što smo uspeli da angažujemo stručnjake i dobru ekipu, jer su imali prave odgovore i savete u vezi sa implementacijom i organizacijom poslova profesionalnih upravnika. S obzirom na to da postoji veliko interesovanje među poslodavcima, preduzetnicima i privrednicima za oblast praktične psihologije, narednog meseca ćemo organizovati i seminar na temu komunikacije sa teškim partnerima - rekao je Janoš Bagi, iz sektora za edukaciju Privredne komore Srbije - Regionalne privredne komore Subotica.

Nove obuke u Regionalnoj privrednoj komori

Prvu obuku za profesionalne upravnike zgrada završilo je 12 polaznika, koji su uspešno položili ispite i sada su u postupku izdavanja licence, a prema rečima Janoša Bagija, njihova želja je da se organizuju u Udruženje profesionalnih upravnika u Subotici.

Nove obuke u Regionalnoj privrednoj komori

Izvor: Subotica.com
Obuka na temu životnog osiguranja Obuka na temu životnog osiguranja Obuka na temu životnog osiguranja Obuka na temu životnog osiguranja Obuka na temu životnog osiguranja Obuka na temu životnog osiguranja Obuka na temu životnog osiguranja Obuka na temu životnog osiguranja
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 6 godina i 5 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 2889
Povezane teme

regionalna privredna komora

regionalna privredna komora subotica

profesionalni upravnik zgrade

obuka za upravnike zgrada

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.