Komentara: 0
Pregleda: 2324

Nova učionica u obdaništu Pinokio

05.09.2011. u 15:50h
Izvor: RTV Yueco
Nova učionica u obdaništu Pinokio

Otvorena je nova učionica mađarske grupe Obdaništa «Pinokio» u Radanovcu. Investicija je koštala 120.000 dinara, a finansirana je od raznih donatora sa teritorije mesne zajednice. Svečanoj predaji učionice prisustvovalo je rukovodstvo mesne zajednice i Predškolske ustanove “Naša radost”.

Oko pedestoro mališana pohađa obdanište “Pinokio” na srpskom i mađarskom jeziku. Do sada su deca bila razdvojena jer su učionice bile smeštene u dve različite zgrada.

Kako bi sva deca iz Radanovca zajedno išla u obdanište mesna zajednica im je ustupila svoje prostorije i prilagodila za održavanje nastave. Renoviran je sanitarni čvor, učionica je okrečene i sve je spremno da novu školsku godinu mališani započnu u boljim prostorijama.

Renoviranje učionice koštalo je 120.000 dinara. U planu je i otvaranje ambulante u Radanovcu, kao i otvaranje dve nove ulice.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2324
Povezane teme

Naša Radost Subotica

obdanište

obdanište pinokio

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.