Komentara: 1
Pregleda: 2460

Nova ubedljiva pobeda "golubica" odlična uvertira pred Rosijanku

06.10.2013. u 11:55h
Izvor: ŽFK "Spartak"
U jučer odigranoj utakmici 7. kola Super lige Srbije za žene na stadionu FK "2. oktobar" u Kumanima (opština Novi Bečej), šampionke Srbije pobedile su svoje protivnice rezutatom 0:10 i time odlično najavile svoju igračku formu pred vrlo važan evropski duel protiv Rosijanke koji se igra 9. oktobra od 15 časova (sreda) na Gradskom stadionu u Subotici.
Nova ubedljiva pobeda "golubica" odlična uvertira pred Rosijanku

Utakmici je obilovala atraktivnim potezima i lepim akcijama, ali joj je nedostajala takmičarska draž i ona neophodna doza adrenalina - osećaj straha i osećaj optimizma - pomešane emocije pred neizvesnim ishodom akcije i završetka utakmice.

Ipak, veseli činjenica da su "plave golubice" davale svoj maksimum punih 90 minuta. Ovakva upornost će itekako trebati u nastupajućim mečevima.

Golove su postigle: N'Rehi Tia Ines (18 min), Milena Nikolić (36, 40, 74, 77 i 86 min), Nahi Estelle (38 i 72 min), Tijana Krstić (45 min) i Melinda Sopka (auto gol 83 min).

ŽFK "Spartak" će preostalih par dana do prve utakmice 32 najbolje evropske ekipe koju igra protiv ruske Rosijanke (9. oktobar, 15 časova, Gradski stadion u Subotici) iskoristiti u cilju što bolje taktičke pripreme kako bi se veliki favorizovani protivnik iznenadio i kako bi se na revanš meče nedelju dana kasnije otišlo sa što povoljnijim rezultatom koji bi nadamo se olakšao put do sledećeg cilja, a on je plasman među 16 najboljih evropskih ekipa.

Izvor: ŽFK "Spartak"
Postavljeno pre 10 godina i 5 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2460
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

žfk spartak

ženski fudbal

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.