Komentara: 32
Pregleda: 15225

Nova pravila za teretni saobraćaj nosivosti preko 7,5 tona

18.01.2022. u 15:18h
Izvor: Subotica.com
Nova pravila za teretni saobraćaj nosivosti preko 7,5 tona

Grad Subotica je doneo rešenje o privremenoj izmeni režima saobraćaja za teretna vozila čija najveća dozvoljena ukupna masa prelazi 7,5 tona, a koje će se primenjivati počevši od petka 21. januara, na sledeći način:

- Teretna vozila čija najveća dozvoljena ukupna masa prelazi 7,5 tona a koja se kreću iz smera ulice Somborski put ka centru Grada na raskrsnici ulica Somborski put i ulica Zagrebačke i Preradovićeve obavezno se usmeravaju udesno u Zagrebačku ulicu.

- Teretna vozila koja se kreću iz smera ulice Bajski put na raskrsnici ulica Bajski put i ulica Karađorđev put, Preradovićeve ulice i ulice Petefi Šandora obavezno se usmeravaju udesno u Preradovićevu ulicu.

Nova pravila za teretni saobraćaj nosivosti preko 7,5 tona

- Zabranjuje se teretnim vozilima na kružnom toku kod GP „Kelebija“ izlaz sa kružnog toka u ulicu Put Edvarda Kardelja.

- Teretna vozila koja se kreću iz smera ulice Franje Kluza ka industrijskoj zoni Mali Bajmok obavezno se usmeravaju udesno u ulicu 13. Novu, ulicu koja je paralelna sa Batinskom ulicom i nalazi se u sklopu Industrijske zone.

Autoprevoznici čija su sedišta i autobaze na trasi ka GP "Kelebija" mogu koristiti svojim teretnim vozilima tu trasu samo ukoliko su prazni.

Iz Gradske uprave napominju da na obrazložen zahtev može da odobri ulazak u navedenu zonu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 2 meseca
Komentara: 32
Pregleda: 15225
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.