• Pregleda: 8103

Nova pojačanja u FK "Spartak"

Fudbalski klub Spartak je u prostorijama sportskog saveza Subotice predstavio najnovije pojačanje, koje je u finišu prelaznog roka stiglo u Suboticu. U pitanju je Andrej Mrkela nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, Rada i OFK Beograda, koji je potpisao dvoipogodišnji ugovor sa novim klubom.
Foto: Dejan Vuković / FK "Spartak"
Nova pojačanja u FK "Spartak"

Poslednjeg dana letnjeg prelaznog roka Spartak se pojačao na poziciji desnog veznog. U klub je stigao nekadašnji član Crvene zvezde, Rada i Eskišehirspora Andrej Mrkela.

Mladi Mrkela bio je vidno zadovoljan na promociji gde je otkrio razloge zbog kojih je odlučio da se priključi Spartaku.

"Nadam se da ću opravdati poverenje koje su mi ljudi iz Spartaka ukazali. Drago mi je što sam u Subotici, pogotovo jer se ambicije Spartaka i moja nadanja poklapaju. Mnogo su mi rekli moji drugari Aleksandar Kovačević i Đorđe Despotović koji su do nedavno nosili dres subotičkog superligaša. Njima je Spartak bio odskočna daska u daljim karijerama, nadam se da će tako biti i u mom slučaju" rekao je Mrkela.

Mrkela igra na poziciji desnog veznog i ima 21 godinu.

Predrag Rogan, novi direktor omladinske škole FK "Spartak"

Predrag Rogan i Andrej Mrkela (foto: Dejan Vuković / FK "Spartak")

Omladinska škola bogatija je za novog direktora. Ugovor na dve godine potpisao je Predrag Rogan koji je istu funkciju obavljao u FK "Rad i iz te škole iznedrio fudbalere poput Uroša Đurđevića, Nemanje Kojića, Luke Milivojevića, Uroša Vitasa itd.  Uz nova pojačanja kako u igračkom tako i u omladinskom kadru kluba, predstavljeni su i stipendisti omladinske škole FK Spartak Đorđe Ivanović, Aleksandar Mirkov, Bojan Čiča, Miloš Manojlović, Luka Sili, Milivoj Krmar, Aleksa Matić i Dušan Štrbac.

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.