Komentara: 43
Pregleda: 12384

Nova ambalaža hleba iz Fidelinke

09.01.2013. u 11:31h
Kompanija DON DON, koja je od 2011. godine zakupila Fidelinku, proizvodni pogon sa tradicijom dugom više od 50 godina, uvodi na tržište novu ambalažu za dnevno sveži hleb na kojoj se pored loga Tvojih 5 minuta nalazi i logo Fidelinka pekare.
Nova ambalaža hleba iz Fidelinke

“Potrošači koji već mnogo godina, možemo slobodno reći i generacijama, kupuju dnevni hleb koji proizvodi Fidelinka, sigurno će lako prepoznati hleb “Tvojih 5 minuta” u novoj ambalaži, koja jasno nosi obeležje subotičke pekare i ovog poznatog brenda, sa istaknutim oznakama za kvalitet i 5 benefita za potrošače.

Verni kupci će sigurno biti zadovoljni, jer je dnevno svež hleb “Tvojih 5 minuta” potpuno istog kvaliteta, proizvodi se po tradicionalnoj recepturi pekare koja ima višedecenijsko iskustvo, na savremen način, uz poštovanje najviših standarda u proizvodnji hrane ISO 9001 I HACCP”, izjavio je Nenad Đorđević, direktor marketinga komanije DON DON, i naglasio da je Fidelinka od preuzimanja DON DON-a, koji je uložio sredstva u osavremenjivanje mašina za proizvodnju, postigla značajno povećanje prodaje. “Sve pekare koje posluju u sastavu DON DON-a beleže povećanu prodaju i još bolju saradnju sa maloprodajnim lancima i malim radnjama u gradu i okolini,“ naglasio je Đorđević.

Nova ambalaža jasno razlikuje sve kategorije hleba “Tvojih 5 minuta”. Za svaku kategoriju definisana je druga boja, koja asocira na posebnost, sastav ili način pravljenje proizvoda. Posebno je važno napomenuti da na svakom pakovanju postoji istaknut pečat kvaliteta hleba i 5 benefita koji svaki proizvod nudi potrošačima i gde je na prvi pogled jasno šta je specifičnost i najveća korist za kupce, kao i tabela sa nutritivnim vrednostima.

Dnevno sveži hleb u novoj ambalaži sa logom “Tvojih 5 minuta“ i pekare Fidelinka u prodavnicama će biti već od 11. januara.

Postavljeno pre 11 godina i 2 meseca
Komentara: 43
Pregleda: 12384
Povezane teme

pekara fidelinka

fidelinka subotica

fidelinka proizvodi

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.