Komentara: 10
Pregleda: 27520

Nova akcija subotičke policije na suzbijanju trgovine narkoticima

05.10.2016. u 16:31h > 17:18
Izvor: Subotica.com
U akciji, koja je sprovedena juče, na području grada, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici, zaplenili su različite vrste opojnih droga i sproveli su u Okružni zatvor, 26-godišnjeg muškarca, za kojim je raspisana poternica Osnovnog suda u Senti, zbog ranije izvršenog krivičnog dela.
Nova akcija subotičke policije na suzbijanju trgovine narkoticima

Po naredbi Višeg suda, policija je u pretresu kuća i automobila tri Subotičanina, pronašla paketiće, marihuane, "spida" i markice LSD-a.

Protiv dve osobe, kod kojih je pronađena marihuana i LSD, biće podnete krivične prijave zbog sumnje da su izvršile krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Policija će protiv trećeg osumnjičenog, 26-godišnjeg muškarca, za kojim se tragalo po poternici, podneti krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu u Subotici, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio dva krivična dela, neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i napad na ovlašćeno službeno lice.

Kod njega je pronađen "spid", a tereti se i da je prilikom kontrole, fizički nasrnuo na policijskog službenika, navodi se u saopštenju Policije.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 6 meseci
Komentara: 10
Pregleda: 27520

Povezana vest

Povezane teme

Policijska uprava Subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.