Komentara: 2
Pregleda: 1909

Noćno rekreativno pešačenje u subotu

14.12.2017. u 15:31h
Izvor: Subotica.com
Sportsko-rekreativna akcija noćnog pešaćenja, u organizaciji Planinarskog kluba "Spartak" održaće su u subotu na stazi dugoj dvadesetak kilometara, uz mogućnost isključivanja na na više mesta.
Noćno rekreativno pešačenje u subotu

Okupljanje učesnika zakazano je u 21:45, ispred klupskih prostorija ŽPK "Spartak" u Parku Rajhl Ferenca 11, a polazak u noćnu šetnju biće 15 minuta kasnije.

- Dužina trase od 22 časa do ponoći je 8.6 kilometara. Ići ćemo ulicama Korzo, Dimitrija Tucovića, Alejom Maršala Tita do Hale sportova, Ferenca Sepa, delom Kosovske, skrenućemo u ulicu Bagremova i nastavićemo do pruge ulicom Leonarda De Vinčija. Po izlasku na prugu, ići ćemo paralelno sa prugom prema severu sve do pužnog prelaza kod Šištaka, gde će uslediti jednočasovna pauza za učesnike noćne šetnje - najavljuju u ŽPK "Spartak".

Nakon pauze, šetnja će se nastaviti obodom šume prema Podgorskoj ulici i, paralelno sa njom, pešačiće se šumskim putem do asfalta okretnice autobusa broja 3. Izlazeći na asfalt, učesnici će dijagonalno preći poljanu čistinu prema obodu šume, na kraju Topčiderske ulice, nastavjajući obodom šume do ulice Ane Frank, kojom će se pešačiti do starog strelišta, gde će uslediti kraća pauza. Dužina ove trase iznosiće 4.1 kilometar.

Šetnja će se potom nastaviti putem Radanovačke šume, u pravcu stare vinarije "Slovin vino", a učesnici će, nastavljajući ulicom Josipa Kolumba, doći do autobuskog stajališta u centru Palića, gde će se i završiti noćna šetna, oko 5 časova ujutro. Poslednja deonica biće duga 9.4 kilometara.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 4 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 1909
Povezane teme

šetnja suboticom

rekreacija

planinarski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.