• Pregleda: 1158

Ništa od rušenja skeleta u centru

Kako GradSubotica nezvanično saznaje, Privredni sud u Subotici odbio je odluku Skupštine grada Subotice o sudskom poravnanju kojim bi se konačno stekli uslovi za rušenje skeleta u centru grada pored Otvorenog Univerziteta.

Ništa od rušenja skeleta u centru

Da podsetimo, Skupština Grade je ove godine donela odluku kojom ovlašćije gradonačelnika da potpiše predlog Sudskog poravnanja nakon pregovora koje su Jasmin Šečić i Marija Ušumović Davčik vodili sa firmom Holtek gradnja, vlasnikom parcele da odustane od astronomskog odštetnog zahteva prema gradu u visini od 4 miliona eura, zbog spora nastalog u ranijem periodu.

Nakon što su ovi pregovori uspešno okončani i nakon što je Skupština usvojila odluku o rušenju skeleta, činilo se da više nema prepreka da se to desi. Razlog zbog koga je sudija Anišić donela ovakvu odluku još uvek nije poznat kao što nije poznato i da li se grad žalio na ovakvu odluku sudije.

Izvor: Grad Subotica portal
1
Nikola Odgovori
Ja mislim da toj sutkinji svakodnevno treba pred kancelariju odnositi sav izmet i smece koji se tamo taloze.Ima li u ovoj zemlji sudije koji nije obicna korumpirana propalica? Oslobadjaju siledzije i ubice,blokiraju svaku normalizaciju zivota itd.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.