Komentara: 1
Pregleda: 1246

Ništa od rušenja skeleta u centru

30.07.2010. u 11:30h
Izvor: Grad Subotica portal
<p>Kako GradSubotica nezvanično saznaje, Privredni sud u Subotici odbio je odluku Skup&scaron;tine grada Subotice o sudskom poravnanju kojim bi se konačno stekli uslovi za ru&scaron;enje skeleta u centru grada pored Otvorenog Univerziteta.</p>
Ništa od rušenja skeleta u centru

Da podsetimo, Skupština Grade je ove godine donela odluku kojom ovlašćije gradonačelnika da potpiše predlog Sudskog poravnanja nakon pregovora koje su Jasmin Šečić i Marija Ušumović Davčik vodili sa firmom Holtek gradnja, vlasnikom parcele da odustane od astronomskog odštetnog zahteva prema gradu u visini od 4 miliona eura, zbog spora nastalog u ranijem periodu.

Nakon što su ovi pregovori uspešno okončani i nakon što je Skupština usvojila odluku o rušenju skeleta, činilo se da više nema prepreka da se to desi. Razlog zbog koga je sudija Anišić donela ovakvu odluku još uvek nije poznat kao što nije poznato i da li se grad žalio na ovakvu odluku sudije.

Izvor: Grad Subotica portal
Postavljeno pre 10 godina i 1 mesec
Komentara: 1
Pregleda: 1246
Povezana vest
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.